• Emisiuni
  • Vocea României
  • VOCEA ROMANIEI. Povestea nestiuta a Andei, finalista de la Vocea Romaniei. Problema medicala care a tinut-o departe de scena

VOCEA ROMANIEI. Povestea nestiuta a Andei, finalista de la Vocea Romaniei. Problema medicala care a tinut-o departe de scena

VOCEA ROMANIEI. Povestea nestiuta a Andei, finalista de la Vocea Romaniei. Problema medicala care a tinut-o departe de scena

VOCEA ROMANIEI. In aceasta seara vom afla cine va fi Vocea Romaniei. Unul dintre cei patru finalisti se va alege cu trofeul si un premiu de 100.000 de euro.

Finala de la Vocea Romaniei are loc ASTAZI, de la 20:30, la ProTV, iar in lupta pentru castigarea marelui titlu se afla Tiberiu Albu, Aliona Munteanu, Maria Hojda si Anda Dimitriu.

Anda Dimitriu, eleva lui Marius Moga, va canta impreuna cu antrenorul sau, dar si alaturi de un nume mare al muzicii romanesti.

A fost o saptamana plina pentru Anda. Ea a repetat de zor, pentru ca momentele pregatite pentru marea finala sa iasa perfect. Printre lacrimi si zambete, concurenta a prins curaj. Acum, cele mai mari emotii le are in fata parintilor care ii vor fi alaturi in finala.

Altfel, Anda Dimitriu isi traieste visul. Vocea Romaniei a fost pentru ea mai mult decat o competitie. A fost un examen al vietii pe care l-a trecut cu brio.

Anda a inceput sa cante la 6 ani, iar de atunci scena a fost pentru ea a doua casa. O problema de sanatate a indepartat-o insa de visul ei, in urma cu cativa ani. A vrut sa revina, si acum iat-o din nou pe scena: "Da, a fost greu, dar Dumnezeu mi-a redat vocea".

Tanara a invins toate obstacolele si a castigat inimile fanilor, care au votat-o si in semifinala. 

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza! AZI, de la 20:30, MAREA FINALA, numai la PRO TV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni