• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României, sezonul 10: Antrenorii, cuceriți de apariția și timbrul Mihailinei Moisa: "Ești foarte interesantă ca voce!"

Vocea României, sezonul 10: Antrenorii, cuceriți de apariția și timbrul Mihailinei Moisa: "Ești foarte interesantă ca voce!"

Mihailina Moisa e din Chișinău, dar de câțiva ani locuiește în Belgia. Spune că e cunoscută sub numele de Mia și are o trupă de rock acolo. 

Mihailina are o poveste de viață impresionantă și spune că a muncit de mică. Și-a ajutat mama care era asistentă pentru bătrâni, a lucrat la curățenie sau ca barmaniță. 

“Nu e plăcut să faci toate astea. Cred că asta a făcut să fie și mai puternică dorința de a reuși în viață”, a spus tânăra emoționată. Mihailina a început să plângă atunci când a vorbit despre mama sa. 

Tânăra a început studiile în Business Management în Belgia, însă le-a abandonat după doi ani când și-a dat seama că vrea să facă muzică. 

„După 2 ani am spus stop la facultate, părinții au încetat să mai vorbească cu mine. Nu am vorbit cu mama jumătate de an. Am fost în depresie...Fac muzica pentru mama! Visul acesta vine pentru ea și tare aș vrea ca ea să înțeleagă cât de tare eu o iubesc și că e pentru ea. Știu că drumul e muzica, știu că o să fie greu, dar cel mai important e totuși să nu te lași”, a spus Mihailina înainte de a urca pe scenă. 

Tânăra a întors scaunele lui Tudor Chirilă, Irina Rimes și pe cel împărțit de Theo Rose și Smiley. 

Irina Rimes: “Ești foarte interesantă ca voce!”.

Smiley: “Ce apariție!”.

Tudor Chirilă: “Ești foarte plină de enegie, foarte solară. E foarte greu să cânți Florence. Eu zic că ar merita să plecăm împreună în călătoria asta!”. 

Tudor Chirilă a reușit s-o convingă pe Mihailina să aleagă echipa lui. 

Vezi în materialul VIDEO de mai sus prestația concurentei

Urmărește Vocea României pe VOYO cu 7 zile în avans!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni