• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României, sezonul 10: Claudiu Mirică, pe scenă după 11 ani: Îmi doresc un moment frumos pe care să nu-l uit niciodată

Vocea României, sezonul 10: Claudiu Mirică, pe scenă după 11 ani: Îmi doresc un moment frumos pe care să nu-l uit niciodată

Moment emoționant la Vocea României! Claudiu Mirică, unul dintre foștii soliști ai trupei Stigma, a urcat pe scenă și a încântat publicul după o pauză de 11 ani. 

După moartea părinților, Claudiu a părăsit România și s-a mutat în Franța. Fostul membru al trupei Stigma locuiește la Paris și este restaurator de opere de artă. 

“Nu am mai cântat de 11 ani. Nu îmi mai găseam locul în showbiz (...) Îmi doresc un moment frumos pe care să nu-l uit niciodată”, a mărturisit Claudiu înainte de a urca pe scenă. 

El a interpretat o melodie in limba franceză, iar primul care s-a întors a fost The Motans. Și Irina Rimes a fost cucerită de interpretarea lui Claudiu și a apăsat butonul.

Extrem de emoționat și fericit că a întors două dintre scaune, Claudiu a izbucnit în lacrimi la finalul piesei. 

“Cândva ai făcut istorie! Dacă eu știu numele tău, înseamnă că ai făcut istorie”, i-a spus The Motans lui Claudiu Mirică. 

Vezi prestația lui Claudiu Mirică în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni