Vocea României, sezonul 10: Daniel Ciurea, o voce sensibilă care a întors toate scaunele cu piesa "Jealous"

23 Septembrie 2022, 20:58

Citeste mai mult despre: Daniel Ciurea, Vocea Romaniei sezonul 10,

Daniel Ciurea are 18 ani și vine din Chișinău, iar pasiunea pentru muzică l-a urmărit de mic copil, în ciuda faptului că a încercat să renunțe la această pasiune din cauza lipsei timpului.

Pe lângă muzică, Daniel lucrează și ca agent comercial în compania familiei, o afacere ce constă în comerțul de produse cu uz caznic. Recunoaște că talentul l-a moștenit de la ambii părinți, iar piesa interpretată, "Jealous", a fost aleasă la insistențele mamei sale.

Emoționați de alegerea tânărului au fost și cei patru antrenori, care s-au întors și au luptat pentru a-l atrage pe Daniel în echipa lor.

"Eu cred că ai foarte multe ingrediente, am auzit rock, am auzit o voce care poate să sensibilizeze, mi-ar placea la un moment dat să te îmbrac în straie românești, la figurat, nu la propriu. Adică să-ți dau și o piesa românească, mi-ar placea să fac foarte multe chestii cu tine în acest concurs. Și cred că tu ești concurentul acela cu care pot să creez momente unice (...)", a spus Irina, în încercarea de a-l coopta în echipa ei.

Vezi în materialul VIDEO de mai sus prestația concurentului și decizia sa


VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies