• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României, sezonul 10, ediția 7. Tudor Chirilă și Denis The Motans se luptă pentru un concurent cu deficiență de auz

Vocea României, sezonul 10, ediția 7. Tudor Chirilă și Denis The Motans se luptă pentru un concurent cu deficiență de auz

Vocea României, sezonul 10, ediția 7. Tudor Chirilă și Denis The Motans se luptă pentru un concurent cu deficiență de auz

Vineri, 21 octombrie, într-o nouă ediție Vocea României, Tudor Chirilă, The Motans, Smiley, Irina Rimes și Theo Rose sunt martorii unor noi voci senzaționale pentru care merită să se dueleze pentru a le atrage în echipa lor. 

Magda Suciu a cucerit-o pe Irina Rimes cu interpretarea piesei "I Am Woman"  

Magda Suciu este din Bistrița și este pasionată de muzică, dans și poezie. Povestea sa de viață nu este una ușoară, a trecut printr-o depresie când era mică din cauza bolii tatălui, care a suferit un accident vascular cebral. După moartea acestuia, tânăra s-a cufundat și mai mult în tristețe, iar muzica și poezia i-au servit drept alinare.

"Dacă înainte copiii își băteau joc de mine că aveam un tată cu dizabilități, acum își băteau joc că nu am tată."

A venit la Vocea României pentru a-și urma pasiunea pentru muzică, dar și pentru a le oferi celor ca ea, care nu își găsesc locul, o speranță prin muzica sa. A interpretat piesa "I Am Woman" și a impresionat-o pe Irina Rimes.

"Vocea României înseamnă pentru mine mai mult decât vocea mea. Pe scenă, tata nu m-a văzut niciodată, vreau să fiu acel om care urcă pe scenă și schimbă ceva în toți oamenii care mută ceva de la loc și o pun într-un loc mai bun".

 

 

Bogdan Jeler, inginerul care i-a impresionat pe atrenori cu piesa country "Doin' This"  

Bogdan Jeler este inginer și vine din Brașov. Este pasionat de  muzică, iar pentru intepretarea sa de la Vocea României a ales o piesă country, convins că îi va impresiona pe antrenori.

"Am ales că cant o piesa country pentru că este un gen de muzica foarte  personal, autentic, cred eu că este destinat fiecărui om care își deschide sufletul să asculte acest gen de muzica", a spus Bogdan.

Momentul său pe piesa Doin' This le-a atras atenția antrenorilor, iar Tudor Chirila și Irina Rimes s-au luptat pentru a-l atrage în echipa lor.

"Bogdan, country nu e ușor să cânți. Am avut odată o călătorie în America. Prietenii mi-au făcut bucuria să ajung în Vegas pe Route 66. Și când treci și apare Vegasul, băi ți se taie răsuflarea. Acum când ai cântat, m-a dus mintea la amurgul ăla (...). Te văd foarte Nashville, în zona asta. Alege și tu pe cine vrei", a declarat Tudor.

 

La 16 ani, Amalia Moise a intepretat piesa Summertime și a convins-o pe Irina Rimes cu talentul său  

Amalia Moise este din București și a venit la Vocea României după ce tatăl ei a înscris-o pentru a arăta lumii ce talent are. Se consideră o fire timidă, însă vocea ei puternică arată contrariul.

Pentru interpretarea de la Vocea României a ales piesa "Summertime cu care a reușit să o cucerească pe Irina Rimes.

"Mă bucur că nu s-au întors colegii mei, pentru că nu era nevoie (...) Eu am cântat piesa asta în facultate, când învățam jazz, care nu era deloc stilul meu, dar cumva trebuia să trec examenul și asta era piesa mea preferată", a spus Irina Rimes.


Vlad Gheorghe, i-a cucerit pe atrenori cu firea timidă și intepretarea piesei "Ain't No Sunshine"

 

Vlad Gheorghe locuiește în București, este toboșar într-o trupă de cover-uri și solist într-un proiect muzical. A venit cu prietenii la Vocea României și mărturisește că nu a mai participat la vreo emisiune până acum, dar se așteaptă să-i placă.

A pășit timid pe scenă, însă i-a cucerit imediat pe atrenori cu versurile piesei Ain't No Sunshine. Irina Rimes, Tudor Chirila și echipa formată din Smiley și Theo Rose au fost cei care s-au luptat pentru a-l atrage pe Vlad în echipa lor.

"Ai început atât de frumos. Excepțional a fost. După care mă gândeam, doar atât se poate, nu există și alte plaje de exploatat? Și undeva pe la final ai dat niște chestii care m-au convins că ai putea avea un parcurs destul de lung în concursul asta, de aia m-am întors", a spus Irina în încercarea de a-l convinge.

 

 

Valeria Engalîceva a cântat piesa Mamma Do într-o manieră dramatică și a întors două scaune

 

Valeria Engalîceva vine din Bălți, Republica Moldova și este pasionată de muzică. Visează să cânte pe scene în întreaga lume, iar participarea la Vocea României este un pas important în atingerea acestui țel.

A cântat piesa Mamma Do într-o maniera dramatică și i-a convins pe The Motans și Irina Rimes.

"Mie mi se pare că te-aș putea ajuta să nu fii doar o voce, o simplă voce sau o mare voce, ci să fii și un mare artist. Te aștept în echipa mea să facem nu doar acest lucru, dar să și câștigam acest concurs. Nu îți garantez, asta nu ți-o poate garanta nimeni, dar putem face tot posibiluil ca să ajungi cât mai departe", a spus The Motans.


Monica Costin a livrat un moment rock cu piesa "The Chain", impresionându-i pe doi dintre antrenori  

 

Monica Costin vine din Moinești, Bacău și lucrează ca specialist Arii Protejate. Îi place ceea ce face, însă mărturisește că pasiunea sa cea mare rămâne muzica. A venit la Vocea României împreună cu prietenul ei și a făcut ravagii cu piesa The Chain.

Vocea sa rock și mișcarea scenică a creat un moment apreciat atât de public, cât și de antrenori, iar în cele din urmă, Irina Rimes și The Motans au apăsat butonul și s-au întors.

"M-a spart piesa, m-a spart intepretarea ta", a spus plăcut uimit The Motans.

"Să știi că eu am ezitat foarte mult, de ce? Pentru că nu am auzit notele înalte pe care le doream. După care mi-am adus aminte că toți concurenții au voci înalte,au note înalte și la un moment dat o să ajungem să avem bătaia vocilor înalte. De-aia m-am întors, pentru că am vrut să dau o șansă vocii tale ", a intervenit Irina Rimes.

 

Cecilia Șerban, un timbru interesant care i-a atras atenția lui The Motans cu piesa "Ironic"

 

Cecilia Șerban vine din Cluj Napoca și este studentă la Academia de Muzică Gheorghe Dima. Visul ei este să facă muzică și acest lucru s-a văzut și în intepretarea sa pe scena de la Vocea României.

A cântat piesa "Ironic" și l-a convins pe The Motans, în timp ce Tudor Chirilă a mărturisit că și-ar fi dorit puțin mai mult de la interpretarea sa.

"Am fost foarte atent, pentru că mi-a plăcut timbrul și am vrut foarte mult să mă întorc, toată piesa. Dar mi s-a părut că dorință ta era să te auzi cântând la refren și să expediezi strofele, ori cântecul asta este mult mai mult despre strofe la acest cântec", a spus Tudor.


Daniel Ignat și-a pierdut auzul, însă asta nu l-a oprit din a zgudui scena cu piesa "Back în Black"  

 

"Și-a pierdut auzul, însă asta nu l-a oprit din a face muzică. Daniel Ignat a rupt scena cu interpretarea piesei  Back în Black

Daniel Ignat vine din Făgăraș și este de meserie muzician. Și-a început cariera muzicală după ce un prieten l-a auzit cântând la o seară de karaoke și l-a încurajat să exploreze acest talent.

În prezent, realizează concerte pe piesele celor de la ADC, atât în țară, cât și în străinătate. Daniel mărturisește că iubește să cânte și nu s-ar vedea făcând altceva, în ciuda faptului că în urmă cu ceva timp și-a pierdut auzul, fiind nevoit să folosească proteze auditive. 

"Iubesc să cânt, e pasiunea mea. Nu m-aș imagina trăind fară muzica și lucrul asta niciodată nu a fost mai evident ca atunci când am primit un diagnostic cum că urmează să-mi pierd auzul. Am proteze în urechi, fară protezele astea e aproape liniște. Acum aud foarte multe păsărele, foarte multe sunete, însă când le dau jos e liniște".

A creat frenezie cu piesa Back în Black și i-a convins pe Tudor Chirilă și The Motans, care s-au luptat să-l atragă în echipa lor. În cele din urma, Daniel Ignat a ales să meargă în echipa lui Tudor, spre dezamăgirea lui Denis.

 

 

Ionuț Panait a adus culoare pe scenă cu interpretarea piesei "Diamonds"

Marian Panait este din Brăila și a venit la Vocea României însoțit de tatăl său, cel care îi este cel mai mare sprijin. S-a visat pe scena încă de mic și își dorește prin participarea la Vocea României să arate lumii de ce este în stare.

Nu a avut o adolescență prea fericită din cauza colegilor de scoală, care îl judecau pentru orientarea sa sexuală, însă a reușit să se accepte așa cum este și a găsit un sprijin în tatăl său, cel de care se temea cel mai tare că nu îl va înțelege.

"Tatăl meu a avut o înțelegere pe care poate mulți părinți nu o au față de copiii lor când sunt, să zic, puțin mai speciali. Este vorba de orientarea mea sexuală. Nu am nimic de ascuns, mă accept și mă iubesc așa cum sunt. Am fost blamat, judecat, colegii de la scoală mă făceau să mă simt inconfortabil cu ceea ce eram. Mă împingeau, mă loveau și se luau de mine fără un motiv anume",

A interpretat piesa "Diamonds" și i-a convins pe Tudor Chirilă și Irina Rimes, care au găsit elementul surpriza în vocea sa.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni