Vocea României, sezonul 10: Iulian Nunuca a zguduit scena, din spatele cortinei!

Iulian Nunuca este concurentul în vârstă de 18 ani, din Pașcani, care a reușit să facă un adevărat spectacol pe scena Vocea României. Născut într-o familie de cântăreți, cu tatăl și bunicul lăutari, Iulian a preluat talentul, însă l-a dus într-o cu totul altă zonă.

„M-am regăsit în muzica pop, clasică, dar n-aș putea să spun că sunt diferit, până la urmă sunt țigan și nu fug de asta, mă mândresc cu toată inima că sunt țigan! Sunt diferit prin faptul că am ales să fac altceva decât ceea ce ei și-au propus”, a spus el.

Deși inițial tatăl lui nu a fost de acord cu genul muzical pe care fiul său îl cântă, ulterior acesta l-a susținut și l-a încurajat, iar acum este foarte fericit pentru alegerea făcută de Iulian. 

Acesta a apărut în spatele cortinei, făcându-i pe telespectatori să intre în pielea antrenorilor. Prestația sa a reușit să întoarcă două scaune importante: Irina Rimes și Tudor Chirilă! 

Momentul lui Iulian a fost unul controversat datorită vocii concurentului. La un moment dat, antrenorii erau confuzi și nu știau câți oameni se află în spatele cortinei, însă răspunsul era simplu: unul foarte talentat! 

Tudor Chirilă și Irina Rimes s-au luptat în argumente pentru a-l convinge pe tânăr să aleagă echipa potrivită pentru el! După multe discuții, Iulian Nunuca a preferat să meargă mai departe cu Tudor Chirilă. 

VEZI PRESTAȚIA CONCURENTULUI ȘI JURIZAREA ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni