• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României, sezonul 10: Maria Tomescu, tânăra cu autism care i-a emoționat pe antrenori cu piesa "California Dreamin'"

Vocea României, sezonul 10: Maria Tomescu, tânăra cu autism care i-a emoționat pe antrenori cu piesa "California Dreamin'"

Maria Tomescu are 20 de ani, este din Drăgășani și a venit la Vocea României să ofere tututor o lecție. Aceea că persoanele cu autism sunt capabile de performanță, în ciuda nevoilor speciale pe care le au și a dificultăților pe care le întâmpină.

Visul Mariei este să devină o mare artistă. Este pasionată de muzica de la 3 ani, a învățat singura să cânte la instrumente și vocal, iar genurile muzicale pe care le preferă sunt pop, rock și hip-hop. 

Pentru momentul de la Vocea României, Măria Tomescu a interpretat piesa California Dreamin', de la Sia, iar momentul i-a înduioșat pe cei cinci atrenori.

"Suntem foarte onorați pentru curajul, mai ales al dumneavoastră și pentru demonstrația pe care o faceți, că, de fapt, o persoană cu autism este o persoană asbolut normală, dar cu niște nevoie mai importante decât ale altor oameni. Și eu apreciez și că sunteți aici, pentru că asta este un moment în care România are nevoie să înțeleagă chestia asta, pentru că știm cam ce se întâmplă în Romania legat de atipici. Și eu am spus-o de mai multe ori că n-aș fi venit niciodată la Vocea României la 16 ani pentru că nu aș fi curajul să înfrunt o neintoarcere de scaun(...)", a spus Tudor Chirila către Maria și mama ei.

Vezi în materialul VIDEO de mai sus prestația concurentei.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni