• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României, sezonul 10: Momentul Smarandei Marian a întors toate scanele și a iscat o dezbatere aprigă între antrenori

Vocea României, sezonul 10: Momentul Smarandei Marian a întors toate scanele și a iscat o dezbatere aprigă între antrenori

Smaranda Marian are 22 de ani și a reușit să-i impresioneze pe antrenori cu interpretarea inedita a piesei "Location".

A intrat timidă pe scenă, însă vocea sa i-a acaparat rapid pe cei cinci antrenori, care nu au ezitat să se întoarcă. Atât le-a fost de-ajuns lui Tudor Chirila, Smiley, Theo Rose, Irinei Rimes și The Motans, care au început o dezbatere aprigă pentru a o convinge pe Smaranda să li se alăture echipei.

"În primul rând, bun venit la Vocea României. În al doilea rand, ai avut o prestație impecabilă, tare te-aș vrea în echipa mea", a spus cu hotărâre Irina Rimes.

"Pentru mine ești un personaj extrem de necesar în show-ul ăsta. Ai livrat o interpretare în același tip delicată, în același timp nuanțată, în același timp jucată. E foarte frumos când un concurent vine la Vocea României, cântă o piesă și auzi zece", a intervenit Tudor Chirilă în încercarea de a o atrage pe Smaranda în echipa sa.

Vezi în materialul VIDEO de mai sus prestația concurentei și decizia sa

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni