Vocea României, sezonul 10: Rianna Rusu a zguduit scena la doar 16 ani, cu piesa „Purple Rain”

07 Octombrie 2022, 22:05

Autor: Lorena Martin

Rianna Rusu este o tânără elevă de doar 16 ani, din Pașcani, județul Iași. Aceasta a povestit că și-a descoperit talentul de la o vârstă fragedă, atunci când părinții ei au găsit-o de mai multe ori cântând în lighean. De atunci, ea a muncit pentru visul său și a lăsat obiectele casei pentru o scenă adevărată!

„Mă simt specială și unică deoarece am fost înzestrată cu darul muzicii. Îmi place foarte mult ceea ce fac. Părinții mei mi-au descoperit acest talent. Stăteam cu bunica atunci când eram mică, iar ei când veneau acasă mă găseau cântând în lighean”, a povestit ea. 

Aceasta a reușit să cucerească antrenorii încă din primele clipe. Fiecare și-a arătat aprecierea față de tânără și au oferit argumente pentru ca Rianna să ia decizia corectă.

„Rianna, cânți ceas! Mi se pare că ai calități vocale extraordinare, de finalistă. Eu caut o finalistă, o voce ceas cu care pot să fac momente memorabile, să te duci cât mai departe, iar eu văd finala pentru tine!”, i-a spus Irina Rimes, care a și reușit să o convingă pe concurentă.

VEZI PRESTAȚIA CONCURENTEI ȘI JURIZAREA ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUSȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies