• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României, sezonul 10: Valeria Marcu a întors toate scaunele: "Ai venit, ne-ai demonstrat și ne-ai cucerit!"

Vocea României, sezonul 10: Valeria Marcu a întors toate scaunele: "Ai venit, ne-ai demonstrat și ne-ai cucerit!"

Valeria Marcu a făcut show pe scena de la Vocea României și i-a cucerit în unanimitate pe antrenori. Tânăra vine din Moldova, iar la audițiile pe nevăzute a venit cu mama ei, care îi este și cea mai bună prietenă. Tot de la ea moștenește și talentul muzical. 

“Am muncit extrem de mult... erau persoane care îmi spuneau că nu voi reuși, îmi spuneau: ... poate chiar critica aia m-a motivat pe mine. Chiar aș putea spune că am început să muncesc mai mult să le demonstrez lor.  Acum nu mă interesează părerea lor. Asta fac pentru mine, pentru împlinirea mea sufletească. Îmi doresc să inspir lumea. (...) Prin muzică s-au liniștit războaie, s-au început povești de dragoste... muzica este singurul doctor care îți face bine, așa cum nu poate nimeni altcineva”, a spus Valeria înainte de a urca pe scenă.

Irina Rimes: „În primul rând îmi place alegerea muzicală și îmi place că ai dus-o foarte foarte bine. Cumva în interpretarea ta m-am regăsit pe mine (...) Eu ți-am dat prima încredere. Sper să conteze! Foarte mult îmi doresc să vii în echipa mea!”.


Theo Rose: “Ești extraordinară. Ai făcut spectacol! Eu de astfel de oameni am nevoie în echipa mea!”.

The Motans: „Ai venit, ne-ai demonstrat și ne-ai cucerit! Mi-ar face mare plăcere să stăm la vorbă, să-mi spui ce muzică îți place, să ne jucăm cu stilurile pe care le știi...Mi-ar plăcea foarte mult să te am la mine în echipă!”.

Toți antrenorii s-au luptat pentru Valeria, iar ea a ales-o pe Irina Rimes.

Vezi în materialul VIDEO de mai sus prestația concurentei

Urmărește Vocea României pe VOYO cu 7 zile în avans!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni