• Emisiuni
  • Vocea României
  • "This is a maaaaan's world". Vocea lui i-a intors pe antrenori in acelasi timp, iar la final a fost aplaudat in picioare 

"This is a maaaaan's world". Vocea lui i-a intors pe antrenori in acelasi timp, iar la final a fost aplaudat in picioare 

"This is a maaaaan's world". Vocea lui i-a intors pe antrenori in acelasi timp, iar la final a fost aplaudat in picioare 

Ioan Bigea are doar 21 de ani, dar stie exact ce vrea de la viata pe toate planurile: are o casnicie fericita si a renuntat la teologie pentru muzica.

Ai putea fi primul care vede Confruntarile de la Vocea Romaniei! Vino in public si asculta cele mai tari dueluri muzicale. Inscrierile se fac aici

La auditiile pe nevazute de la "Vocea Romaniei", Ioan a mizat pe melodia "This is a man's world", a lui James Brown, piesa care le-a purtat noroc multor concurenti de la show-urile "The Voice".

Profesor de canto, Ioan a stiut exact cum sa personalizeze melodia, iar inflexiunile fantastice din vocea sa i-a facut pe antrenori sa loveasca butoanele, dorinici sa-l aiba in echipa.

La finalul prestatiei sale, Ioan a fost aplaudat in picioare de toata sala, iar antrenorii au scos toate armele pentru a-l convinge pe tanar sa li se alature, impresionati de improvizatiile originale ale lui.

"Ai bagat de la tine inflexiuni fara sa iesi din stilul si mesajul piesei. Asta inseamna ca esti autentic si original", i-a spus Loredana, in timp ce Smiley a remarcat acelasi lucru: "N-ai respectat nicio regula in cantecul asta si asta mi-a placut foarte tare".

Ioan a marturisit ca nu s-a gandit de dinainte in echipa cui ar vrea sa ajunga si l-a ales pe Marius Moga, alaturi de care spera sa devina noua voce a Romaniei.

 

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni