Vocea ei pare desprinsa dintr-un film de Oscar. Tudor Chirila a "lesinat" de incantare cand a auzit-o

16 Septembrie 2014, 22:35


	Vocea ei pare desprinsa dintr-un film de Oscar. Tudor Chirila a "lesinat" de incantare cand a auzit-o

Oana Iulia Ferchiu si-a dorit de mica sa fie cantareata, insa atunci cand a trebuit sa aleaga o facultate, tanara a ales dreptul. Dupa doi ani, insa, Oana a realizat ca trebuie sa-si urmeze visul, asa ca s-a angajat chelnerita si a dat la Conservator, unde a fost acceptata.

Ai putea fi primul care vede Confruntarile de la Vocea Romaniei! Vino in public si asculta cele mai tari dueluri muzicale. Inscrierile se fac aici

"Toata ziua ascult muzica, de dimineata pana seara. Nu pot sa fac altceva. Parintii mei s-au bucurat cand le-am spus ca am intrat la Conservator", a povestit Oana.

Increzatoare si hotarata sa-si arate talentul, tanara a urcat pe scena de la "Vocea Romaniei" cu o melodia "Summertime", a Ellei Fitzgerald, care i-a pus perfect in valoare vocea si l-a pus la pamant pe Tudor Chirila, la propriu.

Smiley, Marius Moga si Loredana au intors si ei scaunele, fascinati de vocea Oanei. "Ai mancat multa miere cand erai mica, de acolo ti se trage vocea asta caramelizata. Daca l-ai pus si pe Tudor la pamant...el cade greu, sa stii. Ai o voce care mangaie suflete", i-a spus Moga.

Tudor Chirila a intuit ca Oana a mostenit pasiunea pentru muzica jazz de la parintii sai, mai exact de la tata, iar tanara in varsta de 21 de ani si-a urmat instinctul si a ales sa mearga mai departe in echipa lui Tudor.

"Nu as putea sa fiu mai sincer decat sa-ti spun ca te vreau foarte mult in echipa mea. Simtim la fel si cred ca avem o energie comuna", a concluzionat antrenorul.

 

 


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies