• Emisiuni
  • Vocea României
  • Cine a fost "cel mai cool baiat din concurs" si care au fost cei ramasi la Vocea Romaniei

Cine a fost "cel mai cool baiat din concurs" si care au fost cei ramasi la Vocea Romaniei

Cine a fost "cel mai cool baiat din concurs" si care au fost cei ramasi la Vocea Romaniei

Un spectacol live de exceptie, un invitat special de talie internationala -  Eagle-Eye Cherry - o noua co-prezentatoare a lui Pavel Bartos, Nicoleta Luciu, patru antrenori cu replici spumoase , voci remarcabile si multa emotie - acestea au fost ingredientele serii de marti, 27 noiembrie, cand a avut loc prima editie live a celui de-al doilea sezon al emisiunii “Vocea Romaniei” si o noua selectie a participantilor ramasi in concurs.

Competitia a devenit tot mai stransa, iar vocile tot mai bune i-au provocat atat pe antrenori, cat si pe marele public la o alegere dificila. La finalul serii, din cei 3 concurenti care au performat pentru fiecare antrenor in parte, doar doi au mers mai departe: primul a fost ales in urma voturilor publicului, iar cel de-al doilea a reprezentat decizia antrenorului, care a avut de ales intre concurentii aflati pe locurile 2 si 3. Asa se face ca la finalul serii Marius Moga a mers mai departe cu Vizi Imre si Fely Donose, Horia Brenciu cu Vlad Simon si Dalma Kovacs, Smiley cu Silviu Pasca si Loredana Ciobotaru, iar Loredana cu Ciprian Teodorescu si cu Ana Maria Alexie.
   
Pe parcursul celor 4 ore de emisiunea (20.15 – 00.16), ProTv a fost lider absolut de audienta pe toate targeturile. Astfel, audienta medie inregistrata pe publicul comercial din mediul urban cu virste cuprinse inte 18-49 de ani a fost de 10,8 puncte de rating si 25,4% cota de piata, aproape dublu fata de urmatoarea clasata, Antena 1 cu 5,7 puncte de rating si 13,4% cota de piata.
   
La nivelul intregului public din mediul urban, Pro Tv a fost lider de piata cu 8,7 puncte de rating si 19,0% cota de piata, in timp ce Antena 1 s-a clasat pe locul al treilea cu 4,8 puncte de rating si 10,5% cota de piata, dupa Kanal D care a inregistrat 6,7 puncte de rating si 14,7% cota de piata.

Vezi AICI cele mai tari momente VIDEO din prima editie LIVE de "Vocea Romaniei"
   
In deschiderea serii, cei patru antrenori au adus un omagiu muzicii si au spus intr-un suflet si-ntr-o singura voce “Thank you for the music”, dupa ce Horia Brenciu si-a facut intrarea pe ritmul melodiei “Fac ce-mi spune inima”, Marius Moga s-a dus “Tot mai sus”, Smiley a fost un “Dead Man Walking”, iar Loredana a interpetat ultimul sau hit, “Apa”.

Emisiunea "Vocea Romaniei" este acum INTEGRAL pe Voyo.ro
   
Concurenta care a spart gheata a fost Loredana Ciobotaru, “pisica blanda”, cum a numit-o antrenorul Horia, felicitata de toti cei patru antrenori. Juratii au apreciat faptul ca a reusit sa duca la bun sfarsit o melodie foarte grea din repertoriul lui Michael Jackson, dar au laudat-o si pentru look-ul completat de atitudinea sa. Antrenorul Smiley a fost mandru de concurenta lui si s-a aratat incantat de faptul ca lucrurile au iesit exact asa cum si-a dorit. “Locul tau e pe scena, aici, la «Vocea Romaniei», dar si pe viitor pe orice scena din Romania sau de oriunde din lume!”, a exclamat Smiley. Legat de comentariile acestuia, ceilalti 3 antrenori au cazut de acord ca “Smiley incepe mic si termina mare!”.
   
Desi a cantat extraordinar de bine si a reusit sa arate ca are un timbru absolut deosebit, o prezenta scenica  foarte placuta si ca poate face fata cu brio unui cantec extrem de greu, Laura Gherescu, “Nicole Kidman de Romania”, cum a fost supranumita, a pierdut sansa de a merge mai departe in fata Loredanei Ciobotaru, care a reprezentat pariul castigator al lui Smiley.
   
Cel care a fost favoritul publicului si s-a situat pe primul loc in topul preferintelor acestuia a fost Silviu Pasca, pe care oamenii l-au apreciat si l-au  si votat in numar mare. Acest lucru ii va sterge lui Silviu gustul amar pe care i l-au lasat comentariile oamenilor, care l-au gasit antipatic. “Bine ai venit in grup!”, i-a zis Horia, dandu-i de inteles ca nu trebuie sa puna la suflet faptul ca intotdeauna vor fi oameni care il vor indragi si oameni care nu il vor placea.



Faptul ca numarul celor care-l simpatizeaza este mult mai mare decat al celor care-l antipatizeaza a fost demonstrat aseara, cand cele care l-au propulsat pe primul loc au fost tocmai voturile telespectatorilor. Silviu Pasca a fost aseara “Eminem de Romania”, o prezenta speciala care a reusit sa cante, dar sa si  faca rap intr-un stil inconfundabil. “Silviu Pasca este pariul meu cu «Vocea Romaniei»”, a spus antrenorul Smiley, foarte multumit de prestatia concurentului sau.

Cel care a obtinut cel mai mare numar de voturi  din partea publicului dintre concurentii Loredanei a fost Ciprian Teodorescu, caracterizat de antrenoarea sa drept un cavaler desavarsit, un om pentru care fair-play-ul este lege, discret, cu mult bun simt si cu o masculinitate pe care nu si-o afiseaza in mod ostentativ. Mai mult, Ciprian reuseste sa faca in asa fel incat orice melodie sa para simpla si usor de cantat. “Cel mai cool barbat din concurs”, cum l-a numit Loredana, a evoluat extraodinar pe scena, transmitand energie si pofta de viata, fapt pentru care a fost rasplatit cu voturile publicului.
   
Chiar daca a avut cea mai buna prestatia a sa din concurs de pana acum, Daria Corbu a pierdut pariul cu “Vocea Romaniei”. Alegerea Loredanei pentru urmatoarea etapa a competitiei a fost Ana Maria Alexie. Antrenoarea a facut o paralela intre frumoasa bruneta si calul de curse pe care nu pariaza nimeni, dar care face o figura extraordinara si iese castigator. “Ai cantat perfect, ai fost incredibila”, a laudat-o diva pe Ana Maria, cea pe care o considera un talent rar, cu o dexteritate incredibila pentru cei 17 ani ai ei.
   
Rasfatatul clasamentului din echipa lui Horia Brenciu a fost Vlad Simon, cel care a cucerit publicul cu vocea, trompeta si hotararea sa. “Esti tare, ma!”, i-a spus antrenorul sau, care i-a admirat  mai ales “partea lui de nebunie”, cea care il determina sa cante din tot sufletul si cu toata daruirea.  Chiar daca despre Maria Cojocaru a spus in repetate randuri ca este un fenomen, Horia Brenciu a ales sa mearga mai departe cu Dalma Kovacs, cea care l-a facut foarte mandru ca i-a fost antrenor. “Sunt foarte fericit si mandru ca esti in echipa mea, ma bucur ca te sustin si patrupedele, ca ai ascultat tot ce ti s-a spus. “Dalma a riscat si iata ca a castigat!”, a spus fericit Horia.


   
 “Daca vreti sa imbogatim industria muzicala cu o voce foarte buna, trebuie sa-l votati pe Vizi!” a sunat indemnul lui Marius Moga, luat in serios de telespectatori. Astfel, prima optiune a publicului pentru echipa lui Moga a fost Vizi Imre, care a obtinut cel mai mare numar de voturi. Lui i s-a alaturat Fely Donose, cea care l-a facut pe Marius sa declare raspicat: “Ma bucur foarte tare ca m-ai ales pe mine si ca esti in echipa mea. Stiu ca poti sa canti orice. Ai o voce atat de buna incat nu-mi pasa de oamenii care nu te plac, ci doar de cei care te plac si care or sa te voteze!”.  Si pentru ca Moga a vorbit in echipa sa despre excelenta, decizia de a alege intre Fely si Maria Mirabela a fost una greu de luat. Chiar daca Maria Mirabela Cismaru a parasit concursul, Marius a promis ca amandoua vor fi ascultate si vazute la radio si pe micul ecran, exprimandu-si nu o dorinta, ci o certitudine.
   
Lupta pentru marele premiu de 100.000 de euro, precum si de fericit posesor al titlului de “Vocea Romaniei”, alaturi de un contract cu Universal Music pentru cel putin un album single continua  sambata, 1 decembrie, cand inca 2 concurenti din fiecare echipa vor merge in faza urmatoare.


 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni