• Emisiuni
  • Pariu cu viata
  • Vrei sa fii primul care vede ultimul episod din “Pariu cu viata”? De luni de la 10:00 este la oferta pe www.voyo.ro!

Vrei sa fii primul care vede ultimul episod din “Pariu cu viata”? De luni de la 10:00 este la oferta pe www.voyo.ro!

Vrei sa fii primul care vede ultimul episod din “Pariu cu viata”? De luni de la 10:00 este la<span style="color:#f00;"> oferta pe www.voyo.ro!</span>

Incepand de luni, 28 noiembrie, fanii serialului ”Pariu cu viata” de la Pro Tv au o oferta de nerefuzat: pe voyo.ro ultimul episod din serialul lor preferat poate fi urmarit in avans, contra sumei de 1.5 euro/episod, inainte ca el sa fie difuzat pe TV.

Astfel, fanii ”Pariu cu viata” vor avea ocazia sa urmareasca aventurile personajelor lor preferate cu 10 ore inainte de difuzarea episodului pe Pro Tv (lunea de la 20.30).

Ultimul episod ”Pariu cu viata” va fi disponibil contra cost pe voyo.ro luni, 28 noiembrie, la ora 10.00, iar seara de la 20.30 va fi transmis la Pro Tv.


Pariu cu viata” – primul serial muzical romanesc – este o captivanta poveste de dragoste dintre Ioana Popa (Alina Eremia) si Andrei Anghel (Dorian Popa), doi adolescenti care au o mare pasiune pentru muzica. Ioana (Alina Eremia) si Andrei (Dorian Popa) sunt elevi in ultimul an la Colegiul National de Arte din Bucuresti. Sunt indragostiti si fericiti sau cel putin asa crede Ioana pana in momentul in care descopera ca a fost subiectul unui pariu pe care Andrei l-a pus cu prietenul lui, Cristi (Raphael Tudor), la inceputul anului scolar.

Ceea ce nimeni nu realizeaza este faptul ca Andrei s-a indragostit cu adevarat de Ioana. Profund dezamagita, Ioana gaseste refugiu in muzica, in special in trupa “La-La Band”, un club de muzica moderna infiintat de Raluca (Adela Popescu), noua profesoara de teorie muzicala a colegiului. 20 de elevi talentati alcatuiesc trupa pop-rock “La-La Band”. Toti sunt pasionati de muzica, isi doresc sa ajunga staruri si sa umple stadioane.

Ultimul episodul din Pariu cu viata va aparea luni, la ora 10.00, la oferta pe www.voyo.ro, iar seara, la 20.30, va fi transmis la ProTV.

Pana atunci, cei care vor sa revada episoadele anterioare, pot sa le vada integral pe www.voyo.ro.

INTRA pe voyo.ro ca sa vezi INTEGRAL al 11-lea episod din "Pariu cu viata"!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni