Zsuzsana Cerveni - Drumul spre finala Vocea Romaniei

13 Decembrie 2017, 15:43


	Zsuzsana Cerveni - Drumul spre finala Vocea Romaniei

Zsuzsana este din Bucuresti si este eleva la Colegiul de Arta “Dinu Lipatti”, sectia canto clasic.

A inceput sa studieze pianul la 3 ani, iar la 4 ani avea deja concerte.  In clasa a V-a a descoperit ca are si calitati vocale si asa a inceput totul. Isi doreste sa plece in Marea Britanie sa-si continue studiile acolo si sa lucreze cu muzicienii care au determinat-o si pe ea sa cante: solistii trupelor Whitesnake, Led Zeppelin si alti mari artisti.


Vocea Romaniei - sezonul 7: Zsuzsana Cerveni - Mistreated pe vocearomaniei.protv.ro


In auditii Zsuzsana a interpretat piesa "Mistreated" si a convins-o pe Loredana sa apese butonul si sa se intoarca pentru ea. Interpretarea tinerei i-a surprins si pe ceilalti antrenori, care i-au confundat vocea cu cea a unui baiat, insa au regretat apoi ca nu s-au intors.


Vocea Romaniei - sezonul 7: Zsuzsana Cerveni vs. Lavinia Lacatus - Billie Jean pe vocearomaniei.protv.ro

A urmat stadiul confruntarilor, unde Zsuzsana a cantat alaturi de Lavinia Lacatus piesa "Billie Jean", iar Loredana a decis sa mearga mai departe cu Zsuzsana.


In al doilea show live, Zsuzsana a pus in scena un moment incendiar si a primit complimente din partea antrenorilor, in special de la Adrian Despot care a fost impresionat de atitudinea de "fata rea" a tinerei.


Vocea Romaniei - sezonul 7: Zsuzsana Cerveni - Papa Was a Rolling Stone pe vocearomaniei.protv.ro

Editia speciala de 1 Decembrie a fost una plina de emotie, iar momentul Zsuzsanei a fost la inaltime. Piesa aleasa de Loredana pentru ea a fost "Stairway To Heaven" a celor de la Led Zeppelin, iar interpretarea a fost una de exceptie.

 


Vocea Romaniei - sezonul 7: Zsuzsana Cerveni - Stairway To Heaven pe vocearomaniei.protv.ro

In semifinala, Zsuzsana a intepretat piesa "Where Do I Begin" si a uimit publicul si antrenorii cu aparitia demna de o diva. Interpretarea de milioane a tinerei i-a impresionat si pe cei de acasa, care au votat-o si au trimis-o direct in MAREA FINALA a Sezonului 7 Vocea Romaniei.


Vocea Romaniei 2017 - Semifinala: Zsuzsana Cerveni - Where Do I Begin pe vocearomaniei.protv.ro

Daca Zsuzsana Cerveni va fi Vocea Romaniei 2017, aflam vineri, de la 20:30, in MAREA FINALA!

Vocea Romaniei - Doar Vocea Conteaza!VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies