• Emisiuni
  • Gospodar fara Pereche
  • Andra, asa cum rar ai avut ocazia sa o vezi. Tinuta de senzatie in care a aparut: "Iti sta bine in orice te imbraci"

Andra, asa cum rar ai avut ocazia sa o vezi. Tinuta de senzatie in care a aparut: "Iti sta bine in orice te imbraci"

Andra, asa cum rar ai avut ocazia sa o vezi. Tinuta de senzatie in care a aparut: "Iti sta bine in orice te imbraci"

Andra este una dintre cele mai apreciate si admirate vedete de la noi din tara, iar faptul ca are o familie frumoasa nu ii face pe fani decat sa o iubeasca si mai mult.

De curand, artista a sustinut un concert la Bruxelles, iar dupa ce si-a incantat fanii cu cele mai frumoase piese, s-a bucurat de vremea frumoasa si de strazile orasului. Pentru o zi de plimbare, Andra a ales o tinuta lejera, compusa dintr-o pereche de blugi, o bluza si o pereche de incaltari comode, iar fanii au felicitat-o imediat.

"Street style in Bruxelles - imi place sa ma imbrac comod cand ma plimb pe strazi, asa ma simt cel mai bine", a fost descrierea imaginii, iar de aici si pana la valul de complimente din partea fanilor nu a mai fost decat un pas.

"Doamne, cat de frumoasa, naturala esti!", "Iti sta bine orice imbraci. Am constatat ca esti foarte modesta si sociabila", "Esti minunata si superba, scumpa mea regina", au marturisit fanii.



Dueturi originale si solouri incendiare! Toate doar in marea finala Vocea Romaniei Junior, duminica, de la 20:30, numai pe ProTV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni