• PRO TV
  • Andra catre o concurenta de la Vocea Romaniei Junior: ”Vreau sa-ti pup mana pentru ca esti atat de talentata!”

Andra catre o concurenta de la Vocea Romaniei Junior: ”Vreau sa-ti pup mana pentru ca esti atat de talentata!”

Andra catre o concurenta de la Vocea Romaniei Junior: ”Vreau sa-ti pup mana pentru ca esti atat de talentata!”

Spectacolul vocilor continua si saptamana aceasta la Vocea Romaniei Junior.

Vineri seara, de la 20:30, alti copii cu voci impresionante vor intra in auditiile pe nevazute si vor uimi prin naturaletea si lejeritatea cu care le vor prezenta antrenorilor si telespectatorilor variante proprii ale unor piese consacrate.

Andra, Marius Moga si INNA vor asculta multe voci uimitoare si se vor bate din nou in promisiuni pentru a-i convinge pe copiii cu glas perfect sa-i urmeze. Impresionata de prestatia unei concurente, Andra va face un gest pe care ceilalti antrenori nu-l vor trece neobservat. ”Ai cantat superb! Si nu vreau sa-i supar pe colegii mei, dar vreau sa iti pup mana pentru ca esti atat de talentata!”, ii va spune Andra. INNA nu va ramane nepasatoare la strategia Andrei si va replica: ”Eu vreau sa-ti sarut si cealalta mana, si sufletul, dar in afara concursului. In concurs, as vrea sa fiu antrenoarea ta si sa-ti dau piese la fel de cool ca si aceasta pe care ai cantat-o, si cred ca am avea o conexiune foarte buna.”, va spune INNA. 

Cum a reactionat Marius Moga la cele auzite, dar si care a fost pana la urma decizia fetei, vedem vineri seara, de la 20:30, la PRO TV. 

Vocea Romaniei Junior – Vocea te face mare!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni