Cele mai tari momente din finala! Prestatiile care au facut senzatie la Vocea Romaniei Junior

Cele mai tari momente din finala! Prestatiile care au facut senzatie la Vocea Romaniei Junior

Karina, Andrei si Maia au urcat pentru ultima data in acest sezon pe scena Vocea Romaniei Junior si au luptat pentru premiul in valoare de 50.000 de euro si marele trofeu. Cei trei au facut senzatie si au impresionat cu talentul lor!

Cei trei concurenti au canta cate o melodie singuri, una cu fiecare antrenor si cate o piesa impreuna cu un invitat special. Castigatorul a fost desemnat de invitatii din platou, elevi ai Colegiului National de Arte Dinu Lipatti, Corul Forte, membri ai Atelierului de voce, fanii emisiunii – clubul Bum Bum si elevi ai Scolii superioare comerciale Nicolae Kretzulescu. 







VEZI AICI TOATE MOMENTELE DIN FINALA VOCEA ROMANIEI JUNIOR!

Seara a inceput in forta cu un omagiu adus de Andrei Ciurez lui Michael Jackson. Concurentul a cantat piesa "Beat It" si a demonstrat ca nu e nevoie sa fii adult ca sa emani energie rock prin toti porii.





Pe scena au urcat apoi Andra si Karina Stefan, finalista din echipa sa. Cele doua si-au unit talentele si au facut un duet senzational pe melodia "Iubirea schimba tot".





A venit si randul Maiei sa demonstreze ca nu degeaba a ales-o Marius Moga pentru finala. Plina de energie si atitudine, micuta a cantat alaturi de What's UP hit-ul "K la meteo".





VEZI AICI TOATE MOMENTELE DIN FINALA VOCEA ROMANIEI JUNIOR!

INNA i-a lansat o provocare lui Andrei Ciurez. Pentru duetul antrenor-concurent, ea i-a propus piesa Bop Bop. Chiar daca nu se potrivea cu stilul pe care isi doreste sa-l cante, Andrei a stiut sa se adapteze si s-a descurcat foarte bine. La finalul momentului, a primit o multime de aplauze de la cei prezenti in sala.





Pentru momentul solo, Karina Stefan a cantat piesa "Ain't nobody", un adevarat hit. Ea a demonstrat inca o data nu doar ca are voce, ci si miscare scenica si atitudine de superstar.





Alaturi de antrenorul ei, Marius Moga, Maia Malancus a surprins din nou. A cantat piesa "Pe barba mea", imbinand stilul pop cu cel rap si aducand energia pozitiva pe scena Vocea Romaniei Junior.





A venit apoi momentul ca Andrei Ciurez sa arate cat de bine poate colabora cu artisti consacrati. INNA a ales ca reprezentantul echipei ei sa cante alaturi de Vunk piesa "Pleaca". Restul e istorie pentru show-ul Vocea Romaniei Junior.





VEZI AICI TOATE MOMENTELE DIN FINALA VOCEA ROMANIEI JUNIOR!

Pe scena a revenit Maia Malancus, cu momentul solo. Piesa aleasa de Marius Moga i s-a potrivit perfect: micuta chiar a fost "Girl on fire" pe scena!





In finalul reprezentatiilor, Karina a facut un duet emotionant cu Nicole Cherry. Cele doua au cantat piesa "Cuvintele tale" si au ridicat sala in picioare intr-un moment demn de finala.





Dupa o luna si jumatate plina de emotii, vocalize, repetitii si munca intensa impreuna cu antrenorii, Karina Stefan, Maia Malancus si Andrei Ciurez au facut furori pe scena si au demonstrat ca, indiferent de decizia finala, toti pot fi considerati castigatori au show-ului Vocea Romaniei Junior.



VEZI AICI TOATE MOMENTELE DIN FINALA VOCEA ROMANIEI JUNIOR!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni