Ei sunt cei trei finalisti! Karina, Andrei si Maia lupta sa devina mari in finala Vocea Romaniei Junior!

Ei sunt cei trei finalisti! Karina, Andrei si Maia lupta sa devina mari in finala Vocea Romaniei Junior!

Prestatii demne de adevarate superstaruri! Muzica buna! Emotii puternice! Pe scurt, asa a fost semifinala Vocea Romaniei Junior, care i-a pus pe Andra, INNA si Marius Moga in situatia imposibila de a alege cate un concurent care sa ii reprezinte in marea finala a competiei!

Duminica aceasta s-a dat o lupta crancena la Vocea Romaniei Junior! Andra, Marius Moga si INNA au fost nevoiti sa stranga randurile si, dintre cei trei ostasi de frunte pe care i-au avut fiecare in echipa, au fost nevoiti sa decida care sunt cei pe care ii vor avansa in grad.

Toti concurentii si-au impresionat antrenorii si le-au demonstrat ca si-au meritat locul in semifinala Vocea Romaniei Junior. Din pacate insa, regulile show-ului au fost foarte clare! Doar cate un solist din fiecare echipa poate merge in marea finala. Andra, INNA si Moga au trecut prin clipe grele pana si-au ales reprezentantii. In cele din urma insa, au reusit sa duca misiunea la capat!

In marea finala, echipa Andra va fi reprezentata de Karina Stefan, care a convins-o pe antrenoare dupa ce a cantat piesa "Roar". Desi ragusita, ea a castigat increderea antrenoarei.

 

INNA il are de partea ei pe Andrei Ciurez, care a incantat publicul cu "What do you want from me". Mini rocker-ul a fost surprins ca vedeta l-a ales chiar pe el.

 

Nu in ultimul rand, Marius Moga a mizat pe talentul Maiei Malancus, solista temporara a piesei "Stone Cold". Cea mai mica din competitie l-a facut chiar pe artist sa planga!

 

Finalistii fiind alesi, n-a mai ramas decat un pas. Iar telespectatorii nici nu stiu ce ii asteapta! Dueturi originale si solouri incendiare! Toate doar in marea finala Vocea Romaniei Junior, duminica, de la 20:30, numai pe ProTV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni