ASTAZI, de la 20:30, incepe Vocea Romaniei Junior!

ASTAZI, de la 20:30, incepe Vocea Romaniei Junior!

Vineri seara va fi un spectacol plin de emotii si voci impresionante in prima editie din cel de-al doilea sezon Vocea Romaniei Junior. Copiii vor urca pe scena si vor incerca sa-i convinga pe cei trei antrenori ca vocile lor sunt pregatite sa lupte in aceasta competitie spectaculoasa. 

Mihai Bobonete si magicianul Robert Tudor, prezentatorii show-ului, sunt pregatiti sa le arate telespectatorilor povestile din spatele vocilor celor mici si se vor asigura ca buna dispozitia este la cote maxime. 

INNA, Andra si Marius Moga vor lupta pentru a-i convinge pe cei mici sa-i urmeze si sa construiasca echipe puternice impreuna. Inca de la primul concurent care va urca pe scena si care-i va convinge rapid pe toti trei sa intoarca scaunele, antrenorii vor face totul pentru a arata ca sunt dispusi sa faca orice pentru a-l atrage de partea lor. Dupa ce-i va prezenta toate avantajele de a fi in echipa ei, INNA va incerca sa-i blocheze pe ceilalti antrenori si sa nu-i lase sa vorbeasca prea mult.

„Hai, putem spune si noi cateva vorbe?”, va intreba Andra, iar replica INNEI va cadea ca un fulger si nu o va lasa pe Andra sa spuna prea multe cuvinte. ”Da, puteti spune si voi cateva vorbe, dar cat mai putine”.

Discutia va escalda si se vor contrui primele tensiuni intre antrenori pentru o voce impresionanta. „Va rog, acum vorbesc eu. Colegi, vreau sa fac si eu propuneri. INNA, vorbesc eu acum. Te rog! Eu nu m-am bagat, eu va respect atunci cand vorbiti, ar fi dragut sa ma respectati si voi”, va spune Andra in incercarea de a se face auzita. 

Cum se va incheia aceasta situatie, dar si care va fi alegerea concurentului dupa acest schimb de replici vedem vineri seara, de la ora 20:30, la Vocea Romaniei Junior.

Urmareste mai jos un interviu exclusiv cu antreorii Vocea Romaniei Junior realizat inainte de inceputul sezonului 2!

Vocea Romaniei Junior – Vocea te face mare!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni