• PRO TV
  • Românii au ascultat aseară vocile viitoarei generații! Vocea României Junior, lider de audiență!

Românii au ascultat aseară vocile viitoarei generații! Vocea României Junior, lider de audiență!

Românii au ascultat aseară vocile viitoarei generații! Vocea României Junior, lider de audiență!

Aseară a fost un spectacol extraordinar în ultima ediție de audiții pe nevăzute la Vocea României Junior. Plini de emoții și cu toate speranțele puse în momentele lor, copiii au încercat să dea tot ce au mai bun pe scenă și să-i convingă pe cei trei antrenori că merită să meargă mai departe. Pentru șase dintre ei seara s-a încheiat perfect, prestațiile lor au fost apreciate de INNA, Andra și Marius Moga, iar drumul lor la Vocea României Junior continuă.

Show-ul Vocea României Junior a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. La nivelul publicului comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, emisiunea a înregistrat 7.1 puncte de audiență și 23.4% share, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5.7 puncte de audienta și 18.6% share. La nivel național, aproape 1.4 milioane de telespectatori au urmărit competiția vocilor, iar în minutul de aur de la ora 22:13, peste 1.8 milioane de români se bucurau de momentele muzicale pline de emoție ale celor mici.

Șapte copii carismatici au reușit să-i facă pe cei trei antrenori să întoarcă scaunele. Plini de emoții, dar cu interpretări impresionante, cei mici au arătat că au toate șansele să fie următoarea generație de artisti din România. După cea de-a patra ediție de audiții pe nevăzute, antrenorii și-au completat echipele cu: Emilena Istrate si David Stefan au ajuns în echipa Andra, Ahmet Mudy Marei și Laura Arion în echipa INNA, iar Renata Jager și Maria Popa s-au alăturat în echipa Moga.

Auditiile pe nevazute s-au incheiat. Telespectatorii sunt asteptati vinerea viitoare, de la 20:30, la editia Confruntarilor.

Vocea României Junior – Vocea te face mare! În fiecare vineri, de la 20:30, la PRO TV.












Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni