• PRO TV
  • 3 festivaluri pe plajele Mării Negre, unde să mergi vara asta

3 festivaluri pe plajele Mării Negre, unde să mergi vara asta

3 festivaluri pe plajele Mării Negre, unde să mergi vara asta

Deși am trecut de jumătatea verii, multe festivaluri abia au început să se desfășoare. Și cum plaja e unul dintre cele mai frumoase locuri unde să asculți muzica preferată, am făcut o listă cu festivaluri de muzică diferite, dar unite de atmosfera Mării Negre. 

Neversea tocmai s-a încheiat cu succes, însă iubitorii de festivaluri și distracție sunt așteptați la alte 3 festivaluri de la malul mării:

Living Rock, 19-21 august, plaja Tuzla

Living Rock e singurul festival alternativ de muzică de la mare și va avea loc în weekendul 19-21 august. Vor fi trei zile de rock alternativ, zeci de concerte și tot atâtea experiențe, pe plaja sălbatică de la Tuzla. Un festival pe a cărui scenă se întâlnesc undergroundul cu overgroundul, autohtonul cu internaționalul, acusticul cu electricul; pe scurt - alternativul în toate formele lui.

Din line-up fac parte trupele Balthazar (Belgia), byron, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers, Vița de Vie, Coma, Luna Amară, Piqued Jacks (Italia), Silent Strike, Luiza Zan & Gyárfás István, Bogdan Simion & Lăutarii de Mătase, Amadeus, Dl. Goe, Oigăn + Doru, Toulouse Lautrec și E.M.I.L.

Festivalul dispune și de o zonă de camping, unde iubitorii de natură pot sta cu rulota sau cortul, la umbra măslinilor sălbatici.

Sunset Festival, 18-20 august, Vama Veche

Pentru că cele două festivaluri se suprapun, iubitorii de alternativ, dar cărora le place și hip-hop-ul, pot da o fugă de la Tuzla până în Vama Veche, ca să îmbine ambele genuri muzicale. Doar 40 de kilometri sunt între cele două plaje cu atmosferă de festival.

Sunset Festival a ajuns la cea de-a IX-a ediție de muzică urbană. Evenimentul din acest an se întoarce cu un line-up mai consistent, mai divers, cu atmosferă mai agitată, cu oameni mai faini și cu mai mult chef de dans ca niciodată. Pe parcursul celor trei zile, Sunset Festival aduce o diversitate muzicală de excepție, dar și momente de distracție și relaxare.

Din line-up fac parte peste 30 de artiști, printre care se numără Dope D.O.D., Deliric X Silent Strike, Șuie Paparude, Argatu' & Moș Martin, Basska, Cedry2k, Phunk B și Vlad Flueraru.

Sunwaves, 15-20 septembrie, Davos Beach, Olimp

Sunwaves este festivalul bianual de muzică electronică, ce durează 5 zile și 5 nopți. Organizatorii au anunțat cea de-a 29-a ediție a evenimentului și a doua din acest an, ce va avea loc la toamnă, între 15-20 septembrie, pe plaja Davos din Olimp. 

Line-up-ul încă nu a fost făcut public, însă la ediția din aprilie au venit artiști recunoscuți internațional precum Loco Dice, Michael Bubi, Marco Carola sau Jamie Jones.

Vezi și: Cele mai tari idei de vacanță

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni