• PRO TV
  • 5 nume rare de bebelusi pe care Kim Kardashian si Kanye West ar trebui sa le aiba in vedere pentru fetita lor

5 nume rare de bebelusi pe care Kim Kardashian si Kanye West ar trebui sa le aiba in vedere pentru fetita lor

5 nume rare de bebelusi pe care Kim Kardashian si Kanye West ar trebui sa le aiba in vedere pentru fetita lor

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca atat Kim Kardashian, cat si Kanye West prefera numele originale, formate dintr-o singura silaba si cu o initiala mai putin folosita. 

Kanye si Kim au devenit parinti la inceputul acestei saptamani. Cei doi i-au urat bun venit in familie unei fetite, care a venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat. 

Cuplul nu a anuntat inca numele pe care il va purta surioara lui North si a lui Saint, motiv pentru care cei de la Today.com au realizat o lista de propuneri originale, care s-ar putea incadra pe lista proaspetilor parinti. 


 

This smile ????????

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


Editorii au avut in vedere faptul ca cele doua vedete adora numele neobisnuite, neutre, care incep cu initiale mai putin folosite. Avand in vedere acesti parametri, vezi mai jos 5 nume de bebelusi care ar putea sa fie pe placul lui Kim si Kanye West. 

1. Three

2. Wing

3. France

4. True

6. Dash


 

My cutie!

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


Starul reality TV a fost prezenta cand mama surogat era in travaliu si cand a dat nastere fetitei. Kim a fost, de asemenea, prima persoana cu care a avut contact nou nascutul, au declarat sursele apropiate vedetei. 

Kanye a fost si el in camera unde a nascut femeia, insa a stat in spatele unei perdele pana cand a fost adusa pe lume fetita. Dupa acest moment, si-a luat in brate copilul pentru prima data, conform TMZ.  

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni