• PRO TV
  • A fost supranumită “cea mai frumoasă fetiță din lume” în 2007. Cum arată acum Thylane Blondeau

A fost supranumită “cea mai frumoasă fetiță din lume” în 2007. Cum arată acum Thylane Blondeau

A fost supranumită “cea mai frumoasă fetiță din lume” în 2007. Cum arată acum Thylane Blondeau

A fost supranumită “cea mai frumoasă fetiță din lume” în 2007, pe când avea doar 6 anișori. Recent, Thylane Blondeau a împlinit 20 de ani și s-a transformat într-o femeie superbă. 

Păr blond, ten de porțelan, ochi mari și albaștri. Micuța Thylane i-a cucerit pe toți cu trăsăturile ei perfecte și a cochetat cu modellingul de la o vârstă fragedă. Copila a defilat la doar patru anișori pentru Jean Paul Gaultier, iar la zece ani apărea pe coperta prestigioasei reviste Vogue. 

Timpul a trecut, iar Thylane continuă să impresioneze cu frumusețea sa. Franțuzoaica a împlinit zilele trecute 20 de ani și le-a mulțumit celor aproape 4 milioane de urmăritori de pe contul de Instagram pentru toate mesajele și gândurile bune. 

Tânăra este azi un model de succes și este nelipsită de pe marile podiumuri de modă ale lumii. Mai mult, Thylane este și imaginea unor branduri celebre și are propria linie de haine. Modelul adoră să pozeze în ipostaze provocatoare, spre încântarea fanilor care o urmăresc în număr mare pe rețelele de socializare. 

Recent, Thylane s-a pozat în oglindă, purtând doar un top scurt și o pereche de bikini. “Magnifica Thylane!”, “Frumusețe naturală!”, “Ești atât de frumoasă!”, “Divină!”, “Arăți incredibil de bine!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de admiratori. 

Thylane Léna-Rose Loubry Blondeau este fiica prezentatoarei TV Veronica Loubry și a fostului fotbalist Patrick Blondeau. 

Fotografii: Getty Images / Instagram Thylane Blondeau

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!




 

 

 

 

 

 

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni