• PRO TV
  • A slabit 30 de kilograme in doua luni, cu o dieta de detoxifiere. Cum arata bunicuta acum

A slabit 30 de kilograme in doua luni, cu o dieta de detoxifiere. Cum arata bunicuta acum

A slabit 30 de kilograme in doua luni, cu o dieta de detoxifiere. Cum arata bunicuta acum

O bunicuta din Sidney a reusit sa slabeasca 30 de kilograme in doua luni, fara sa faca sport deloc. Dieta 123 se numeste lucrul care a ajutat-o sa arate ca in prezent.

Multe persoane cred ca sa te afli la dieta inseamna sa nu mananci nimic, iar acesta nu a fost si cazul meu", a povestit Ana.

Femeia a consumat fructe si iaurt, in prima parte a zilei, iar pentru masa de pranz s-a limitat la salate, iar pentru cina a gatit carne pe gratar si peste.

,,Nu am crezut niciodata ca o sa fiu atat de multumita de rezultate si de felul in care arat. Sunt foarte fericita, nu doar fizic ci si mental. Mi s-a schimbat viata", a mai povestit femeia, conform celor de la ViralThread.

Femeia a mai povestit ca schimbarea alimentara i-a dat batai de cap in primele doua zile, iar ca foarte important este nu te dai batuta. Varsta femeii nu a fost dezvaluita, insa are 5 nepotei care inca nu au ajuns la varsta adolescentei. Ana a mai recomandat dieta ei si altor persoane si sper ca toata lumea se va lasa inspirata de reusita ei.

Tu ce parere ai, arata bine?

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni