• PRO TV
  • Abdomenele nu te scapa de burta? Ce poti sa faci pentru a scapa de grasimea abdominala

Abdomenele nu te scapa de burta? Ce poti sa faci pentru a scapa de grasimea abdominala

Abdomenele nu te scapa de burta? Ce poti sa faci pentru a scapa de grasimea abdominala

Cu totii ne dorim un abdomen plat, dar este cel mai dificil sa scapam de grasimea abdominala. 

Faci sport si incerci sa urmezi o dieta sanatoasa, dar tot nu vezi rezultate? Daca este o problema cu care te confrunti, aici vei gasi alimentele care stau in calea unui abdomen perfect pe care mereu ti l-ai droit. 

1. Evita bauturile alcoolice.

Majoritatea bauturilor alcoolice sunt bogate in calorii, iar consumul de alcool iti poate creste apetitul de mancare. 

2. Renunta la sucuri.

Desi se stie ca sunt daunatoare organismului, este foarte greu sa renuntam la acest obicei. Daca iti doresti sa scapi de grasimea abdominala, atunci trebuie sa te opresti din a mai consuma sucuri. Chiar si sucurile dietetice incetinesc metabolismul si stimuleaza cresterea grasimii. 

3. Nu-ti cumpara guma de mestecat.

In momentul cand mesteci guma de mestecat, creierul si stomacul tau primesc semnale de a se pregati pentru ingerarea mancarii. De asemenea, guma de mestecat produce un exces de acid gastric si astfel se produce senzatia de foame. 

4. Spune NU fast food-ului.

Nu este niciun secret ca fast food-ul este bogat in calorii care pot produce diferite probleme de sanatate. Daca acest lucru nu te convinge sa renunti la acest tip de mancare, atunci iti amintim ca acest obicei incetineste procesul de a ajunge la un abdomen plat. 

5. Fara cartofi prajiti.

Oricat de mult iubesti acest fel de mancare, trebuie sa renunti la el cat mai repede. Cartofii prajiti, ca si alte mancaruri prajite absorb grasimile saturate, care la randul lor pot afecta functionarea creierului. In plus, nu realizezi pe moment cat de mult te poti ingrasa, dar repercursiunile exista si se vad in timp.  

6. Renunta la inghetata.

Este putin evident cat de mult afecteaza inghetata. Mancarurile bogate in zahar se depun imediat pe zona abdominala si este cel mai daunator tip de grasime care poate ajunge in organism. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni