• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Adela Popescu: "Am pus și eu poza unui brad și știi că s-a reacționat și așa: ce e ăsta? Sărăcuț?!"

Adela Popescu: "Am pus și eu poza unui brad și știi că s-a reacționat și așa: ce e ăsta? Sărăcuț?!"

La "Vorbește lumea", Adela Popescu a povestit cum pregătirile ei pentru Sărbători au stârnit reacții controversate pe rețelele de socializare. 

Amuzată, vedeta le-a spus colegilor:
 
"Am pus și eu poza unui brad și știi că s-a reacționat și așa: ce e ăsta? Sărăcuț?! Mereu îmi doresc acel brad în care să pun numai instalație. Eeee, Adela Popescu, așa sunt eu, simplă."


 

Fotografia l-a prezentat însă și pe fiul Adelei, care se străduia să împodobească pomul de Crăciun. Alături de poză, artista a scris:

"Scumpe, tu stai liniștit acolo și cumpără perlele care trebuie, că mie are cine să îmi pună steaua în vârf." 
 
Pentru protv.ro, Adela Popescu și-a amintit și de Crăciunurile copilăriei:
 
“Totul era despre Moş. Învăţam că ştiam că Moşu’ îmi află notele, dădeam cu mătura că ştiam că mă vede Moşu, şi tot aşa. Era ca şi cum te vedea Dumnezeu, iar tot Crăciunul era despre întâlnirea cu el.  Nu primeam cine ştie ce cadouri- trei portocale şi două ciocolate în general, dar totul era despre a te întâlni cu el, care îţi valida toate eforturile pe care le făceai de a fi mai bun. Tocmai de asta aveam multe emoţii, într-un an era să leşin înainte să vină.”  

 “Primeam câteva dulciuri şi ce se nimerea, dacă se mai nimerea ceva. Într-un an am primit o haină care mi-a venit la 18 ani. Îmi amintesc că o probam în fiecare an. Nu aveam prea multe, dar eu nu am simţit. Iar magia era într-adevăr unică, pentru că dacă tot aveai puţin, puţinul ala trebuia îmbogăţit cu imaginaţie”.

“Noi, copiii din sat, mergeam în fiecare an cu colindul. Era prilej de a mai strânge nişte bănuţi şi de a mai vedea ce au oamenii prin casă. Numai că noi fetele nu mergeam cu Pluguşorul, numai băieţii, aşa că într-un an, ce ne-a dat nouă prin cap, ne-am deghizat în băieţi. Eu mi-am luat pantaloni şi căciula de astrahan a lui tata şi îţi dai seama că nu ne credea nimeni, dar noi eram convinse că da, i-am păcălit pe toţi.” 

Dacă vreți să vă decorați casa de sărbători cu bani puțini, aveți idei în video-ul atașat acestui material

FOTO: ADELA POPESCU INSTAGRAM

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni