Adela Popescu, despre absența din cadrul emisiunii Vorbește Lumea. Ce a declarat vedeta în direct la TV

24 Iunie 2020, 10:15

Citeste mai mult despre: Adela Popescu, Vorbeste lumea,
Autor: Redactia

Adela Popescu nu a participat în ediția de marți a emisiunii Vorbește lumea, iar fanii și-au manifestat îngrijorarea față de starea ei de sănătate.

Adela Popescu a decis să le răspundă fanilor și telespectatorilor, așa că a oferit astăzi, în direct din salonul de spital, o declarație prin care a risipit zvonurile iscate de absența sa din emisiunea Vorbește Lumea.

Marți, colegul ei, Gabriel Coveșanu, a anunțat în direct că vedeta trebuie să facă niște investigații suplimentare legate de o afecțiune digestivă, explicând că aceasta s-a simțit rău de câteva zile. "A avut o noapte destul de grea, acum se odihnește", a explicat prezentatorul în cadrul emisiunii difuzate marți. 

Astăzi, Adela Popescu a clarificat situația cu privire la starea ei de sănătate și a spus care este adevăratul motiv pentru care nu a putut participa la emisiune.

"De vreo patru zile mă durea foarte tare stomacul (...) m-am prezentat la urgența si m-au internat pentru că se pare că am ileită terminală, o inflamație a intestinului", a spus Adela Popescu în direct la TV.  

Adela a dorit să dezmintă zvonurile conform cărora ar fi infectată cu noul coronavirus: "Protocolul atunci când te internează în spital este să îți facă automat un test covid", a mai adugat vedeta. Iar rezultatul testului s-a dovedit a fi negativ. 

"Cu această ocazie, vă arăt testul, este negativ. Dacă nu am eu COVID-19, nu ai nici tu, nici altcineva din platou", a completat Adela Popescu. 

"Mi se administrează calmante, antibiotic și antiinflamatorii. În funcție de analize, dacă lucrurile merg bine, o să am medicație acasă. Mi-a fost teamă pentru că nu știau ce este acolo, mi s-a făcut un CT, deocamdată s-a hotărât să mergem doar pe medicamentație", a adaugat vedeta.

În semn de solidaritate, Cove a declarat că se va testa și el: ”Ca să nu fie nicio suspiciune, o să fac și eu un test ca să eliminăm orice discuție, să nu mai vorbească nimeni”.

 
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies