• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Adela Popescu, în brațe cu bebelușul Adrian, la Vorbește lumea: "Am trei, mai uit cât are"

Adela Popescu, în brațe cu bebelușul Adrian, la Vorbește lumea: "Am trei, mai uit cât are"

Din izolare, Adela Popescu a intrat în direct la Vorbește lumea, iar la un moment dat l-a ținut în brațe și pe micuțul Adrian. 

Cu umor, Adela a povestit:

"Am trei, mai uit cât are! Șapte luni are! E blond ca taică-su! Am zis că fac exerciții cu greutăți și cum el e greutatea mea principală acum..." 




Tot cu umor, Adela a amenințat că poate și alăptează în direct, mai ales că a explicat și pe Instagram cel mai ușor mod de a face asta:

"Vă spun din capul locului că postarea această nu este despre bebelușul din brațele mele, ci este una utilitară. Adică vine cu ceva sfaturi practice pentru mămici și viitoare mămici.

Bun. Să încep deci.

Vedeți voi căpătâiul tapițat pe care îmi sprijin capul? Nu ridicați din umeri a indiferență, că pentru mine este numărul 1 în descoperiri maternale.

Aș recomanda tuturor viitoarelor mămici inaltimea și textura asta.

Dar să va explic.

Mie, fetelor, cel mai greu, în primele luni cu ceilalți doi copii, mi s-au părut trezirile. Poziția aceea în șezut în mijlocul nopții când copilul suge și ție îți cade capul. Uneori și copilul, că alunecă mâna de la oboseală( mi s-a întâmplat de două ori cu Alexandru). Copilul știe cât fac 2 plus 2, deci pare că nu există reminiscențe.

E! Tură asta, adică la al treilea copil, zici că am descoperit America.

Iată de ce:

Se trezește puștiul. Mă așez în poziția prezentă. Las capul pe spate și dorm așa… cât o fi nevoie. Pentru un plus de confort așez trei bucăți de scutece drept pernă. Practic eu îmi continui somnul și fac și ceva util în timpul asta. ???? Credeți-mă, ce vă spun acum e mai valoros ca pompă de muls sau lanolina pentru ragade. Treaba voastră. Voi credeți că textul e un pamflet și îl tratați că atare. Dar nu e. :)"

FOTO: ADELA POPESCU INSTAGRAM
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni