• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Adela Popescu, la 4 ani de Vorbește lumea: Fanilor le doresc să tot facă copii, ca să stea pe canapea și să se uite la noi

Adela Popescu, la 4 ani de Vorbește lumea: Fanilor le doresc să tot facă copii, ca să stea pe canapea și să se uite la noi

Adela Popescu, la 4 ani de Vorbește lumea: Fanilor le doresc să tot facă copii, ca să stea pe canapea și să se uite la noi

”Vorbește lumea” împlinește patru ani, ocazia cu care Adela Popescu a acordat protv.ro un interviu în care dă detalii amuzante din culisele emisiunii. Așadar, aflați care este cel mai tare compliment primit de la Cove, una dintre cele mai amuzante gafe, dar și 4 lucruri pe care telespectatorii nu le știu despre Adela.

”Vorbește lumea” de patru ani. Ce urări ai pentru emisiune?

Emisiunii ”Vorbește lumea” îi doresc să rămână reperul care este astăzi și să binedispună oamenii. Eu am fost în postura de telespectator fidel și am fost foarte bucuroasă să descopăr câte lucruri interesante aflu de pe canapea, cât de amuzant, luminos și pozitiv este totul! Exact de asta are nevoie o mămică aflată în concediu de maternitate, cum am fost eu și cum sunt și multe dintre telespectatoarele noastre. Deci îi doresc să își păstreze integritatea, să fie la fel de pozitivă, optimistă și să ofere în continuare informații atât de valoroase. 

Dacă ar fi să faci un top 4 al celor mai frumoase lucruri care ți s-au întâmplat de când prezinți emisiunea ”Vorbește lumea”...

Dacă ar fi să fac un top al celor mai frumoase momente care mi s-au întâmplat de când am început ”Vorbește lumea”, două dintre ele, cele mai mari minuni ale vieții mele, sunt cei doi copii. Eu i-am născut pe ambii în timp ce eram parte din acest proiect, așa că de departe acestea sunt cele mai importante momente. Apoi a mai fost o întâlnire foarte frumoasă de ziua mea, atunci când au venit ca surpriză colegi din sat, profesori care mi-au îndrumat pașii, Mihai Constantinescu, Stela Popescu, Mariana Ionescu, oameni care au însemnat foarte mult în viața mea. Un al patrulea moment însumează mai multe, în sensul că pot să concluzionez că sunt mult mai cultă de când prezint ”Vorbește lumea”. Avem tot felul de oameni importanți în emisiune, care au foarte multe informații!

Care este cel mai frumos compliment pe care l-ai primit de la Cove?

Colegul Cove nu prea face complimente, tocmai ăsta este și farmecul lui: a dus „ranchiuna” și răutăcismele la rang de artă (râde). Daaar... un compliment pe care mi-l amintesc a fost „să nu te oprești din alăptat, că-ți stă mai bine așa” (râde).

Care este cea mai mare ”răutate” pe care o poți spune despre Lora și Cove?

Legat de Lora și Cove, nu am ce răutăți să le adresez, mai ales că mi-au fost într-un fel parteneri în perioada asta cât am stat acasă și mi-au făcut zilele mai frumoase. (își face vocea jucăușă) Dacă ar fi așa, să fiu răutăcioasă, le-aș reproșa că au mâncat cam mult după emisiune fără mine!

Cine, din familia ta, este cel mai mare fan al emisiunii ”Vorbește lumea”?

Cel mai mare fan ”Vorbește lumea” cred că este mătușa mea Elena, nașa mea de botez, care îmi dă tot timpul mesaje și-mi zice: „Vai, finuță, cât am râs la faza cu Cove! Vai, ce nebunatic este Cove!”. Deci cred că ea este cel mai mare fan și ar mai fi și bunica lui Radu, care nu ratează absolut nicio ediție și îmi dă și ea mesaje. Mama lui Radu îmi trimite prăjituri pentru Cove, tata trimite must și vin, deci, practic, tot Cove beneficiază de simpatia pe care o au rudele mele pentru această emisiune...

Unul dintre cele mai amuzante lucruri care ți s-au întâmplat vreodată în direct și n-ar fi trebuit...

Unul dintre lucrurile de care ne amintim și acum cu drag (și care este doar unul din milioane) a fost când, în platoul emisiunii, era Codin Maticiuc, iar eu i-am spus: „Mulțumim foarte mult, Cosmin Matinciuc, că ai venit la noi!” Așa i-a rămas numele, Cosmin!

Spune-ne 4 lucruri pe care fanii nu le știu despre tine. 

Știu să citesc cuvintele invers foarte, foarte repede

Număr extrem de repede, adică pot să număr o frază care are 60 de litere în câteva secunde

Sunt o persoană extrem de comodă, ca să nu spun leneșă

Când eram în liceu, eram complexată de faptul că eram pitică, motiv pentru care nu am mers la orele de sport timp de 4 ani de zile, pentru că asta ar fi însemnat să-mi dau jos tocurile și să mă încalț în pantofi sport. 

Care ar fi celebritatea internațională pe care ți-ai dori-o în platoul emisiunii ”Vorbește lumea” și care ar fi prima întrebare pentru aceasta?

Probabil că ar fi Pedro Almodovar, iar întrebarea ar fi cum de nu m-a chemat la niciun casting până acum (râde).

La final, un mesaj pentru telespectatorii voștri fideli...

Le mulțumesc și le mulțumim pentru că au fost alături de noi în toți acești ani, că ne-au dat un feedback permanent, că ne-au scris pe Facebook, că sunt atât de onești încât ne spun și când e bine și când nu e bine și că le doresc din suflet să tot facă copii, ca să stea pe canapea și să se uite la noi!
 

Vezi și: Adela Popescu și-a botezat cel de-al doilea băiețel

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni