• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Adela Popescu, sfaturi valoroase pentru viata. Cum s-a fotografiat in prima zi de primavara si ce mesaj are

Adela Popescu, sfaturi valoroase pentru viata. Cum s-a fotografiat in prima zi de primavara si ce mesaj are

Adela Popescu, sfaturi valoroase pentru viata. Cum s-a fotografiat in prima zi de primavara si ce mesaj are

Adela Popescu este una dintre vedetele din Romania care se mandresc de fiecare data cu membrii familiilor lor. Adela le-a facut chiar si cunostinta fanilor sai cu rudele de care este foarte atasata, prin postarile de pe pagina sa de socializare.

De data aceasta, frumoasa prezentatoare nu a putut lasa prima zi de primvara sa treaca oricum si a ales sa impartaseasca prietenilor sai virtuali cateva sfaturi valoaroase pe care le-a primit chiar de la cea care i-a dat viata.

Adela s-a fotografiat cu bratele pline de flori, asa cum ii sta bine unei femei in ziua de 1 martie, si le-a oferit cititorilor sai un articol din care fiecare are ceva de invatat.

"Cu ocazia martisorului, mama, pe care o iubesc in fiecare secunda la fel de mult, mi-a oferit, culmea, tot ea, cele mai frumoase cadouri: lectii de viata pe care am de gand sa le notez in jurnalul inimii si am sa il deschid doar cu cheia sufletului, atunci cand viata imi mai arunca o provocare. Caci nu rar se intampla asta.", a scris Adela in articolul sau.

 

Iata cele mai valoroase sfaturi pe care mi le-a dat mama mea...http://www.adelapopescu.eu/cele-mai-importante-lectii-de-viata/

Posted by Adela Popescu on Tuesday, 1 March 2016

Comentariile cititorilor nu s-au lasat asteptate si atat blogul cat si pagina de socializare a viitoarei mamici au fost umplute de mesaje.

Citeste si tu cele mai valoroase sfaturi pe care Adela a ales sa impartaseasca, aici.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni