• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Adela Popescu si Cove spun ce "Vorbeste lumea" in noul sezon, care incepe astazi, la PROTV

Adela Popescu si Cove spun ce "Vorbeste lumea" in noul sezon, care incepe astazi, la PROTV

Adela Popescu si Cove spun ce "Vorbeste lumea" in noul sezon, care incepe astazi, la PROTV

Vorbeste lumea debuteaza in cel de-al doilea sezon in forta, cu o noua formula si un nou look. Incepand de astazi, Adela Popescu este noua colega de platou a lui Cove! Cei doi le vor aduce telespectatorilor in fiecare zi, de luni pana joi, cele mai noi informatii din lumea mondena si sfaturi utile din domenii variate.

Vorbeste lumea este o emisiune care mi-a placut dintotdeauna, tocmai pentru ca are un format curat si plin de energie. Am asteptari foarte mari de la mine, dar sunt sigura ca eu, Cove si intreaga echipa din spatele camerelor vom reusi sa le aducem telespectatorilor cele mai picante si interesante informatii din lumea mondena si nu numai! Ne vedem chiar acum, pe PRO TV!”, a declarat Adela Popescu.

Sunt foarte fericit sa prezint emisiunea alaturi de Adela! Cred ca vom face o echipa foarte buna si stiu ca exceleaza la capitolul simt al umorului. Noul sezon vine cu multe noutati si abia astept sa le aducem telespectatorilor un show complet, in care vor gasi atat informatii utile, cat si divertisment, voie buna, dar si secrete de vedete!”, a declarat Cove.

Noutatile se tin lant, iar echipa emisiunii a pregatit multe surprize pentru noul sezon. Noi rubrici, interviuri de suflet cu personalitati puternice, trucuri de stil, informatii picante din viata vedetelor, situatii de viata reale, dar si sfaturile specialistilor in probleme de interes general sunt doar cateva dintre noutatile despre care Vorbeste lumea in noul sezon, de luni pana vineri, de la ora 12:00 la 13:00 si de la 14:00 la 15:00.

Telespectatorii vor afla, la cald, cele mai interesante detalii din lumea mondena! Astrele vor vorbi si ele despre ce ne asteapta, iar vedetele vor fi in centrul atentiei.


Vorbeste lumea – de luni pana vineri, de la 12:00, numai la PRO TV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni