Adela și Cabral, despre dezastrul produs de uraganul Fiona

Adela și Cabral au trecut prin clipe de groază atunci când Uraganul Fiona s-a năpustit asupra Republicii Dominicane, loc în care se filmează emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Cei doi prezentatori au intrat în direct pentru „La Măruță”, unde au explicat problemele cu care se confruntă acum în junglă.

Adela și Cabral au făcut față cu brio problemelor care au apărut din cauza uraganului Fiona. Cu toate acestea, pagubele au fost destul de grave, iar prezentatorii s-au confruntat cu situații dificile. 

„Sper că e totul bine la voi! Acum a început să intre într-un normal și la noi, cumva toată viața pe insulă a fost dată peste cap, dar oamenii ăștia sunt ceva incredibil...”, a explicat Cabral. 

Adela a părăsit locul în care era cazată alături de Cabral și de familia ei, motiv pentru care a privit întreaga tragedie dintr-o altă perspectivă, diferită de cea a colegului său de platou.

„M-a super impresionat că foarte mulți turiști care s-au apucat să dea cu mătura, să adune gunoaie... Adusese cineva rom și câteva păhărele de plastic. Au dat drumul și la muzică, deși câțiva de acolo sigur rămăseseră fără case, curent electric, apă...”, a spus Adela. 

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni