Adela si Cove te provoaca la concurs! Raspunde la intrebare si poti merge la concertul Directia 5

13 Noiembrie 2017, 06:15


	Adela si Cove te provoaca la concurs! Raspunde la intrebare si poti merge la concertul Directia 5
Citeste mai mult despre: Directia 5, concert, concurs,

Adela si Cove te provoaca la concurs! Raspunde la intrebarea concursului si poti fi unul din cei 5 castigatori care vor avea ocazia sa ia parte la concertul Directia 5 “LIVE in Bucuresti” pe 15 noiembrie 2017.

Cu peste 26 de ani de experienta muzicala, directia 5 revine pe 15 noiembrie 2017, de la ora 20:00, la Sala Palatului, pentru concertul “Live in Bucuresti”! Fanii uneia dintre cele mai iubite si populare trupe pop-rock din Romania vor avea ocazia sa fie alaturi de artistii favoriti si sa cante la unison cele mai iubite versuri si cele mai cunoscute refrene in cadrul unui concert-eveniment.

Concertul pe care directia 5 il va sustine pe 15 noiembrie 2017 in Bucuresti, se anunta a fi unul dintre cele mai emotionale momente pe care trupa il va impartasi publicului. Hiturile pe care directia 5 le-a lansat de-a lungul celor 26 de ani de existenta vor readuce atmosfera muzicii hippie a anilor 70, dar si povestea magica a iubirii.  

Citeste Regulamentul Concursului AICI!

Update:  Castigatoarele concursului nostru sunt: Carmen Gîdei, Valentina Husariu, Deea Nistoroiu , Toma Carmen Victoria , Ioana Seni.
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies