• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Adelina Chivu, apariție încântătoare în emisiunea La Măruță, după 8 ani. Ce a povestit despre căsnicia cu Cristi Chivu

Adelina Chivu, apariție încântătoare în emisiunea La Măruță, după 8 ani. Ce a povestit despre căsnicia cu Cristi Chivu

Fosta prezentatoare de știri sportive, Adelina Chivu, a fost invitată în emisiunea „La Măruță”, unde a povestit amintiri legate de începutul relației cu soțul ei, antrenorul Cristi Chivu. De asemenea, Adelina a dat detalii despre educația fiicelor, Natalia și Anastasia. 

După o pauză de opt ani, Adelina Chivu a revenit în platoul La Măruță. De data aceasta, partenera antrenorului de la Inter Primavera a vorbit cu Adela Popescu despre căsnicia ei cu Cristi Chivu și despre educația fetelor. 
 

"Îmi place să cred că eu sunt cea amuzantă dintre mine și soțul meu. La una dintre primele întâlniri l-am dat pe spate cu niște pateuri de la un lanț cunoscut. A leșinat, le știam și eu de la mine, din Piatra-Neamț. Îmi plăceau astea cu vișine și i-am luat și lui.

Adelina și Cristi Chivu sunt împreună de 15 ani. 

„Au trecut foarte repede și foarte ușor acești ani. Ne mai certăm, dar nimic grav. Nu ni s-au dat șanse la început, nici eu nu ne dădeam șanse, dacă e să fiu corectă. Pur și simplu ne-am lipit foarte repede, asta m-a speriat și mai tare. După asta a venit sarcina cu Natalia. Ai grijă ce-ți dorești a fost. Adică îmi doream, dar...Eu nu văzusem copil nou-născut până atunci. Noroc că a fost foarte bună Natalia cât a fost bebeluș. Nu același lucru pot să spun și despre Anastasia, că de aia am doar 2 copii și nu m-am întins un pic cu numărul (râde) ”,
a povestit Adelina Chivu, în direct "La Măruță".

Vezi în materialul video de mai sus ce a spus Adelina Chivu despre secretul căsnicie ei, dar și cum a răspuns la întrebarea Adelei Popescu: „Sunt lucruri care te enervează la Cristi?”



Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni