Adelina Pestrițu, noi detalii despre nuntă. Cum va arata rochia de mireasă pe care o va purta la marele eveniment

28 Iunie 2019, 13:24


	Adelina Pestrițu, noi detalii despre nuntă. Cum va arata rochia de mireasă pe care o va purta la marele eveniment
Autor: Ionela Lupu

Adelina Pestrițu are toate motivele să fie fericită. Are o carieră plină de succes, o fetiță superbă și un partener de viață care o iubește și o respectă. 

Adelina Pestrițu se pregătește intens de nuntă. Frumoasa brunetă se va căsători pe 20 iulie cu Virgil Șteblea,un om de afacere prosper.

Aceasta a mers alături de Damiana Păun, reporter "Vorbește Lumea", să-și aleagă cele două rochii pe care le va purta la marele eveniment: "O să am două rochii de mireasă. Seara la petrecere trebuie să fiu ceva mai sexy. Evindent, voi fi tot o mireasă strălucitoare, dar într-o altă zonă, un pic mai sexy, mai îndrăzneață". 

Adelina va avea susținerea a șase domnișoare de onoare care vor purta rochii diferite, însă care vor avea aceeași culoare, un roz pal, iar cununia religioasă va fi oficiată de către șase preoți. 

Potrivit acesteia, organizarea evenimentului i-a adus câteva bătăi de cap: "Organizarea acestui evenimnet m-a solicitat foarte mult, atât pe mine cât și pe viitorul soț și pe toate echipele cu care lucrăm. Sunt patru echipe de organizare".

Adelina și Virgil Steblea au o relație de peste 2 ani și au împreună o fetiță superbă,  Zenaida Maria.
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies