• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au sărbătorit doi ani de la căsătorie. "Relația noastră nu e perfectă"

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au sărbătorit doi ani de la căsătorie. "Relația noastră nu e perfectă"

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Cei doi sunt împreună de mai bine de patru ani și, de curând, au sărbătorit doi ani de la căsătorie.

"Am sărbătorit, dar separat. Poți să crezi? Soțul a fost plecat din țară, eu am fost cu fetița și cu bunicii la mare, și am sărbătorit așa online, cu șampanie. Astăzi s-a întors, nici nu am apucat să ne întâlnim. Sperăm să avem o viață cât mai lungă și fericită împreună... și cât mai mulți copii. Noi avem în plan să facem și al doilea copil, dar nu depinde de noi. Pe 3 august, Zeny împlinește 3 ani, o să sărbătorim în familie. Nu facem o petrecere mare ca anul trecut, apoi plecăm în Disneyland. 

Am impresia că sunt cu soțul meu de o viață, s-au întâmplat foarte multe. Ne bucurăm de fiecare clipă împreună. Să știi că relația noastră nu e perfectă, nu există așa ceva. Ne certăm, avem subiecte pe care ne contrazicem. Avem tot felul de contradicții. Ar fi plictisitor să fie totul perfect", a spus Adelina Pestrițu în emisiunea Vorbește lumea.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni