• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Adrian Nartea și Damian Anghel, dezvăluiri despre ultimul sezon Vlad: "Este îndeplinirea unei promisiuni"!

Adrian Nartea și Damian Anghel, dezvăluiri despre ultimul sezon Vlad: "Este îndeplinirea unei promisiuni"!

Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii serialului "Vlad"!. Luni, 6 septembrie, are loc premiera ultimului sezon, ocazie cu care Adrian Nartea și Anghel Damian au trecut pragul emisiunii "Vorbește lumea".  

Adrian Nartea este actorul care a dat viață personajului Vlad, iar Anghel Damian a depus mult efort pentru a menține scenariul interesant pentru telespectatori. Cei doi au acceptat invitația Adelei Popescu de a participa la emisiunea "Vorbește lumea" pentru a povesti despre ultimul sezon al serialului care s-a bucurat de un succes fulminant. 

Adrian a dezvăluit că ultimul sezon va avea 13 episoade. Actorul a povestit că ,în momentul în care a primit scenariul pentru episodul 13, a fost atât de nerăbădător să afle deznodământul încât nu a stat prea mult pe gânduri și a citit, pe nerăsuflate, ultima filă.

Anghel Damian a mărturisit că ultimele 13 episoade vor fi unele dinamice, care promit răsturnări de situație. "Pentru mine, sezonul acesta este îndeplinirea unei promisiuni pe care am făcut-o telespectatorilor în sezonul 1. Se întoarce acest personaj care vrea să se răzbune, lumea tot aștepta ca el să se răzbune. Pentru mine, sezonul va aduce îndeplinirea acestei promisiuni, cu mențiunea că între timp au mai apărut niște personaje care vor să îi facă rău", a dezvăluit Damian, care a fost unul dintre scenariștii serialului.

Tot el a vorbit despre cât de dificil i-a fost să creioneze un final care să fie pe placul unui număr cât mai mare de telespectatori: "Orice ai face, cineva va rămâne dezamăgit. Sper eu că am găsit o soluție ca cele două părți ale publicului să nu fie dezamăgite și să spună că ăsta este singurul final posibil pe care serialul ar trebui să îl aibă", a concluzionat scenaristul. 

"Am avut momente în care mi s-a urcat la cap. Pentru că eram mai celebru, nu venea nici măcar Anghel să îmi spună că mă duc pe arătură", a povestit Adrian. "Meseria asta ține de o stare de umilință pe care trebuie să și-o asumi. Dacă tu ești umil în viața personală reușești să creezi un personaj care este bogat, frumos", a completat și Damian. 

Vezi mai multe în materialul video de mai sus 

Vezi și: 
Elvira Deatcu, despre ultimul sezon din VLAD: "Vom plăti. La final totul se plătește"

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni