Adriana Stere așteaptă al cincilea copil. ”A fost o situație în care tehnica și medicina ne-au sărit în ajutor”

22 Octombrie 2020, 14:57

Autor: Diana Oprea

Însărcinată în partru luni, corespondentul Știrilor Pro TV, Adriana Stere, a venit să împărtășească frumoasa veste cu gazdele emisiunii Vorbește lumea. 

La 38 de ani, Adriana Stere așteaptă al cincilea copil și spune că și l-a dorit nespus de mult. Pentru asta a apelat la fertilizarea în vitro: ”S-a întâmplat după doi ani și jumătate de mari eforturi și a fost o situație în care tehnica și medicina ne-au sărit în ajutor atunci când natura a întârziat să facă minunea”. 

Adriana știe deja că va avea o fetiță și au ales deja numele pentru ea. O va chema Iris Adriana. 

Jurnalista a povestit și detalii despre educarea copiilor, spunând că este o ”mamă general”, adică destul de strictă: ”Eu le-am explicat copiilor că nu sunt slugă, nu sunt bucătăreasa, ei au de spălat fiecare farfuria și cana lor, ei trebuie să strângă jucăriile,(...) în casa mea este o linie industrială”.

În același timp, Adriana spune că ea și soțul ei încearcă să petreacă timp cu fiecare copil în parte. Spre exemplu, ea are o zi ”mamă-fiică” sau una în care iese cu gemenii la film, iar soțul merge la plimbare cu cei mai mari. 

Urmărește alte detalii interesante în materialul video de mai sus. 
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies