• PRO TV
  • Alessandro Mucea a lansat prima piesă din carieră, cu sprijinul lui Marius Moga. „Am vrut să vă ofer o parte din sufletul meu”

Alessandro Mucea a lansat prima piesă din carieră, cu sprijinul lui Marius Moga. „Am vrut să vă ofer o parte din sufletul meu”

Alessandro Mucea a lansat prima piesă din carieră, cu sprijinul lui Marius Moga. „Am vrut să vă ofer o parte din sufletul meu”

Câștigătorul SuperStar, Alessandro Mucea, a continuat să meargă pe drumul muzicii, iar acum se bucură de lansarea primei sale piese din carieră, „Atât de sus”, compusă de Marius Moga. După finalul concursului muzical de la PRO TV, producătorul l-a susținut pe tânărul care avea doar 17 ani când a venit la audiții. Timp de doi ani, Alessandro a evoluat foarte mult, iar acum se mândrește cu o realizare importantă. 

„Dragilor, visez la acest moment încă din timpul concursului SuperStar! Și iată... a sosit! Vineri, 19 mai, va fi lansată prima mea piesa "Atât de sus”. Vreau să le mulțumesc din suflet celor implicați: @iammariusmoga și colegii de la @universalmusicromania pentru munca depusă, pentru atenția la detalii și suport! Sper ca mesajul meu să ajungă la voi, căci prin această piesă am vrut să vă ofer o parte din sufletul meu, din drumul meu, din visele și năzuințele mele!”, spune Alessandro Mucea. 

Tânărul are planuri mari și menționează că mai lucrează la alte piese: 

„Să știți că de muncă a fost destul de mult, mai avem și alte câteva piese aproape gata de lansare”,
a adăugat el în mesajul postat pe pagina de socializare. 


 

„Mi-au dat lacrimile! Sa fie un succes! Prima treapta spre o cariera minunata, indiferent de stilul de muzica pe care il vei aborda!”, „Super piesp! Super star”, „Și videoclipul îmi place mult că e simplu, te lasă sa te concentrezi pe molodie, pe versurile superbe...de voce n-am cuvinte...m-a cucerit demult”, sunt doar câteva mesaje postate de admiratori după ce au ascultat piesa. 


În 2021, Alessandro (19 ani) a primit cele mai multe voturi în finala SuperStar și s-a bucurat de marele premiu în valoare de 1 milion de lei. După participarea la concurs, tânărul s-a ales cu foarte mulți admiratori. El are chiar și un grup al fanilor pe Facebook. Alessandro Mucea nu este foarte activ pe rețelele sociale, dar recent le-a împărtășit urmăritorilor că și-a luat permisul de conducere. El a postat o fotografie în care apare la volanul unei mașini. Tânărul a primit zeci de mesaje de apreciere. „Să o stăpânești sănătos și mult succes în muzică!”, i-au scris oamenii. (Vezi galeria foto de mai sus)


Sursă foto: Instagram/ alessandromusic_official

Vezi și: Alessandro Mucea este câștigătorul SuperStar România și al premiului de 1 milion de lei!



 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni