• PRO TV
  • Alex Bogdan, gazda The Wrong Podcast – serialul de conținut online de pe VOYO

Alex Bogdan, gazda The Wrong Podcast – serialul de conținut online de pe VOYO

Alex Bogdan, gazda The Wrong Podcast – serialul de conținut online de pe VOYO

Vineri, 18 februarie 2022, Alex Bogdan dă startul proiectului The Wrong Podcast pe VOYO. În fiecare săptămână, de la ora 21:00, actorul și invitații săi ne dau motive serioase să râdem și să privim realitatea cu indulgență.

După o săptămână încărcată și plină de task-uri, Alex Bogdan ne provoacă să ne așezăm comod în fotoliu și să ne descrețim frunțile cu noua serie de podcasturi The Wrong Podcast, găzduită de VOYO. Actorul intră în pielea unor personaje cunoscute și transformă, cu avantajele meseriei, tragicul în comic, imposibilul în posibil.

Prima ediție tratează întâlnirea aparent inimaginabilă dintre maestrul Radu Beligan și vloggerul Selly. O adevărată ciocnire a civilizațiilor în urma căreia tânărul influencer, din postura de invitat, trebuie să satisfacă nevoia magistrului actor de teatru și film de a se pune la curent cu tainele folosirii internetului.

Cei doi vor trece printr-o serie de provocări amuzante, printre care și un moment oferit de Nicu Fantasticu’, noul personaj interpretat de Alex Bogdan, și imaginat de Betano. O roată a norocului, în care bafta nu e decât întâmplătoare, îl va pune în încurcătură pe Nicu Fantasticu’, un „românaș vizionar pă pariuri, mondial pă ruletă”.

The Wrong Podcast se lansează în această seară, la ora 21:00, pe VOYO. Fă-ți un abonament acum și urmărește-l pe Alex Bogdan în fiecare vineri seară!

Articol susținut de Betano

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni