• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Alex Bogdan nu a avut liniște din cauza rolului de detectiv de la Masked Singer: "Indiciile alea se joacă cu mintea ta"!

Alex Bogdan nu a avut liniște din cauza rolului de detectiv de la Masked Singer: "Indiciile alea se joacă cu mintea ta"!

Emisiunea Masked Singer revine cu un nou sezon începând cu data de 9 septembrie, prilej cu care Alex Bogdan,unul dintre detectivii show-ului a fost invitat în platoul Vorbește lumea. El a dezvăluit mici informații despre emisiunea care promite să țină telespectatorii în fața ecranelor.   

Alex Bogdan, cunoscut în special pentru personajele comice interpretate în "Mondenii", joacă rolul complicat al detectivului în cadrul emisiunii Masked Singer. Cum s-a pregătit pentru sezonul doi și ce așteptări are de la noua ediție? Răspunsul l-a oferit chiar el în platoul Vorbește lumea!

Întrebat cum se simte în postura de detectiv și ce părere are despre noul sezon, Alex Bogdan a răspuns: "Cu Masked Singer a fost tare de tot. În primul rând pentru că a fost o lună întregă în care noi am stat blocați acolo absolut în fiecare zi. Și nu o spun doar ca să fac reclamă, dar în fiecare zi așteptările mele au fost întrecute total". 

Se pare că Alex Bogdan s-a descurcat în rolul de detectiv, după cum a povestit. Actorul a ghicit cine se ascunde în spatele unor măști pentru că "și-a folosit creierul", a dezvăluit, pe un ton glumeț. "Ei m-au luat acolo crezând că sunt ală glumeț, când de fapt ce să vezi, surpriză!, eu am fost ăla deștept", a continut în aceeași notă.

Alex a vorbit și despre elementele care i-au dat bătăi de cap: "Indiciile devin atât de haotice la un moment dat, te bagă în cinsprezece gânduri și treisprezece depresii în același timp. Ajungi acasă și iei toate emisiunile, pui cap la cap toate indiciile și încerci să îți dai seama, să te gândești cine e", a povestit actorul. "Indiciile alea sunt făcute să se joace cu creierul tău", a concluzionat. 

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni