• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Alina Sorescu, cu ochii în lacrimi! Cât de greu îi e artistei să stea fără fetițele sale: “E o situație grea!”

Alina Sorescu, cu ochii în lacrimi! Cât de greu îi e artistei să stea fără fetițele sale: “E o situație grea!”

La jumătatea lunii martie, Alina Sorescu a anunțat că judecătorii au hotărât ca fetițele sale să locuiască o săptămână la ea și o săptămână la Alexandru Ciucu. Nemulțumită, artista a făcut apel, însă până la următorul termen trebuie să le împartă pe fetițe cu fostul ei soț.

Alina Sorescu a fost invitată în platoul Vorbește lumea. Artista a avut o surpriză muzicală pentru telespectatori și a participat la rubrica “Adevăr sau provocare”. 

Vedeta a mărturisit că îi este foarte greu să stea departe de fetițele sale și a reușit cu greu să-și stăpânească lacrimile când a vorbit despre ele.

“Când ai plâns ultima oară?”, este una dintre întrebările la care a răspuns vedeta. 

“Cred că a văzut toată lumea când am plâns ultima oară. E o perioadă delicată în viața mea și plâng evident… când plâng fetițele, plâng și eu. (…) Nu vorbim aici despre relația cu fostul soț, ci despre schimbarea din viața fetițelor. E o situație grea pentru ele și de asta îmi este și mie greu. Ca orice mamă, când îți vezi copilul că plânge…”, a mărturisit Alina. 

Artista a povestit că s-a implicat în mai multe proiecte caritabile pentru a ajuta alte mame. 

“De asta cumva în perioada asta sunt și mai sensibilă și mă implic în evenimente caritabile. Săptămâna viitoare am un concert caritabil pe care îl susțin la Ateneul Român și care are o cauză nobilă. Numai o mamă poate să înțeleagă suferința unei alte mame și voi cânta pentru a lupta să strângem fonduri pentru bebelușii născuți prematur, internați la spitalul Marie Curie”, a adăugat Alina Sorescu. 

La sfârșitul anului trecut, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au anunțat că divorțează după 12 ani de relație. Cele două fetițe, Raisa și Carolina, au rămas inițial în grija mamei, însă instanța a decis că acestea trebuie să locuiască și cu tatăl lor. 

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni