Amalia Năstase, despre efectul Yo-Yo și metode de slăbire

Invitată pe platoul "Vorbește Lumea", Amalia Năstase a vorbit despre modul în care se îngrijește și metodele de slăbire la care apelează.

Pasionată de alimentație și modalitățile în care ne putem menține în formă, Amalia Năstase a vorbit despre metodele de slăbire, efectul de Yo-yo, precum și despre dietele pe care le-a ținut în trecut. Pentru început, aceasta a dezvăluit princiipile de bază care ajută la menținerea unei greutăți sănătoase, conform unui congres la care a participat în Statele Unite ale Americii.

"Am fost acum vreo lună la Los Angeles și la Las Vegas unde a fost Congresul Asocitatiei Anti-aging din America (...). Și am zis sigur găsesc secretul. Și vă spun cele trei idei principale: să nu mănânci mult, să faci sport, să mergi, să ai 10.000 de pași pe zi și să dormi 8 ore pe noapte".

Fosta soție a lui Ilie Năstase a vorbit despre postul intermitent, o metodă de slabiare care presupune consumul de alimente în anumite intervale de timp, urmat de o perioadă de post.

"Ideea e că acest post intermitent te ajută să-ți restarteze toate mecanismele de digestie, microbiomul, micorbiomul este multitudinea aceea de microbi care te ajută să digeri bine. Dar noi când mâncăm tot timpul, cum fac unii dintre noi, nu mai are timp sistemul digestiv să înceapă să facă o digestie cum o făcea acum 10.000 de ani 2000 de ani, când mânca o dată pe zi".

De asemenea, Amalia Năstase a vorbit și despre opinia ei legată de intervențiile estetice:

"Eu am vrut toată viață mea când eram foarte slabă și nu aveam deloc sâni, am vrut să îmi pun sâni. Dar atât de mult am amânat, să văd și dacă e vreo problemă, dacă nu e vreo problemă, până când am ajuns să nu-mi mai fac că nu mai are rost la 46 de ani", a mărturisit Amalia Năstase.

Vezi interviul complet în materialul video de mai sus:

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni