Ana Baniciu, despre relația cu Edy Kovac: ”Familiile s-au cunoscut și se bucură pentru noi”

29 Iunie 2021, 17:35

Autor: Diana Oprea

Ana Baniciu s-a întors recent din vacanța petrecută în Zanzibar, alături de iubitul ei, Edy Kovac. Invitată la Vorbește lumea, cântăreața a povestit mai multe despre povestea lor de dragoste. 

”Am fost plecată o săptămână. Nu am ales destinația întâmplător, am fost la un festival. A fost o vacanță în care am fost înconjurată de prieteni și oameni dragi. Când ești în gașcă totul este frumos, te distrezi, se râde...A fost o vacanță reușită. În schimb, pot spune că în momentul când te întorci în România, o să prețuiești mai mult ce ai acasă”, a mărturisit Ana. 

Cântăreața a spus că se înțelege foarte bine cu iubitul ei, Edy Kovac, și că în cele 9 luni de relație nu s-au certat niciodată. 

Am fost și cu prietenul meu Edy, a fost prima noastră vacanță împreună peste hotare. A fost foarte frumos, ne înțelegem foarte bine și eu sunt foarte mândră de treaba asta. Nu întâmplător este primul om cu care eu m-am afișat, cu care eu mi-am asumat o relație. Înseamnă că este o chestie foarte serioasă, că noi suntem doi oameni care ne dorim o viață frumoasă în continuare și să ne iubim la fel de mult. Nu ne-am certat niciodată până acum. Nu ridicăm tonul, pentru că vrem să ne facem fericiți”.

”Toată lumea ne admiră,familiile s-au cunoscut, se plac, se bucură. În sfârșit tata Baniciu a cunoscut un pretendent. L-a cunoscut și mama mea, s-au cunoscut și părinții între ei, deci e o treabă serioasă domnule”, a mai adăugat ea. 

Urmărește mai multe detalii în materialul video de mai sus. 

 
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies