• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Ana Baniciu, despre relația cu Edy Kovac: ”Familiile s-au cunoscut și se bucură pentru noi”

Ana Baniciu, despre relația cu Edy Kovac: ”Familiile s-au cunoscut și se bucură pentru noi”

Ana Baniciu s-a întors recent din vacanța petrecută în Zanzibar, alături de iubitul ei, Edy Kovac. Invitată la Vorbește lumea, cântăreața a povestit mai multe despre povestea lor de dragoste. 

”Am fost plecată o săptămână. Nu am ales destinația întâmplător, am fost la un festival. A fost o vacanță în care am fost înconjurată de prieteni și oameni dragi. Când ești în gașcă totul este frumos, te distrezi, se râde...A fost o vacanță reușită. În schimb, pot spune că în momentul când te întorci în România, o să prețuiești mai mult ce ai acasă”, a mărturisit Ana. 

Cântăreața a spus că se înțelege foarte bine cu iubitul ei, Edy Kovac, și că în cele 9 luni de relație nu s-au certat niciodată. 

Am fost și cu prietenul meu Edy, a fost prima noastră vacanță împreună peste hotare. A fost foarte frumos, ne înțelegem foarte bine și eu sunt foarte mândră de treaba asta. Nu întâmplător este primul om cu care eu m-am afișat, cu care eu mi-am asumat o relație. Înseamnă că este o chestie foarte serioasă, că noi suntem doi oameni care ne dorim o viață frumoasă în continuare și să ne iubim la fel de mult. Nu ne-am certat niciodată până acum. Nu ridicăm tonul, pentru că vrem să ne facem fericiți”.

”Toată lumea ne admiră,familiile s-au cunoscut, se plac, se bucură. În sfârșit tata Baniciu a cunoscut un pretendent. L-a cunoscut și mama mea, s-au cunoscut și părinții între ei, deci e o treabă serioasă domnule”, a mai adăugat ea. 

Urmărește mai multe detalii în materialul video de mai sus. 



 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni