• PRO TV
  • Ana Maria Mărgean a ajuns în finala ”America's Got Talent All-Stars”! Publicul american a votat-o

Ana Maria Mărgean a ajuns în finala ”America's Got Talent All-Stars”! Publicul american a votat-o

Ana Maria Mărgean a ajuns în finala ”America's Got Talent All-Stars”! Publicul american a votat-o

În cea de-a cincea săptămână a show-ului America’s Got Talent: All-Stars, fanii au decis pe cine doresc să vadă în finală, iar unul dintre concurenți este Ana Maria Mărgean, reprezentanta României.

Aceasta a fost invitată la America’s Got Talent: All-Stars în calitate de câștigătoare a sezonului 11 Românii au talent, unde a impresionat cu calitățile sale vocale, abilitățile de ventriloc, dar și cu umorul debordant.

După momentul de excepție de pe scena America’s Got Talent: All-Stars , juriul s-a ridicat, impresionat, în picioare.

”Nu e de mirare că ai câștigat Românii au talent. Ești incredibilă, ești superbă, cânți minunat, îmi place prietenul tău blănos, și momentul a fost și amuzant, pe deasupra”, a spus Heidi Klum încântată. 

”M-am amuzat. Nu pot să cred povestea ta, că te-ai apucat de ventrilocie în timpul pandemiei. Adică, nu ai nici măcar doi ani de experiență. Asta a fost senzațional”, a spus Howie Mandel.

”Faptul că tu ai căutat online, că te-ai inspirat de la oameni care au participat la America’s Got Talent înseamnă că ești o vedetă AGT All-Star! Fanii te vor adora!”.

”Este palpitant să vezi cea mai bună dintre cei mai buni”, a declarat și Simon Cowell. ”Adică, ești foarte amuzantă!”. 

În doar câteva ore, momentul ei de la America’s Got Talent: All-Stars a strâns 800.000 de vizualizări, iar comentariile sunt pline de admirație: ”Fetița este incredibilă”/ ”România ar trebui să fie mândră de ea”. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni