• PRO TV
  • Ana Maria Mărgean, fotografii din culisele show-ului „America's Got Talent All-Stars”

Ana Maria Mărgean, fotografii din culisele show-ului „America's Got Talent All-Stars”

Ana Maria Mărgean, fotografii din culisele show-ului „America's Got Talent All-Stars”

Ana Maria Mărgean este tânăra care a impresionat publicul și jurații în 2021, atunci când a participat și a câștigat emisiunea Românii au Talent. Ulterior, ea a fost contactată de „America’s Got Talent: All-Stars”, acolo unde a primit votul publicului pentru a participa în marea finală.

Ana Maria Mărgean a reușit să cucerească publicul larg datorită talentului său unic pe care l-a descoperit în perioada pandemică. Tânăra a început să practice ventrilogia uitându-se la videoclipuri pe internet, iar dintr-o simplă pasiune și-a făcut o adevărată imagine, recunoscută în întreaga lume. 

Inițial, Ana Maria Mărgean a pășit pe scena Românii au Talent în 2021, atunci când a uluit jurații cu talentul său. Micuța nu doar că practică ventrilogia într-un mod uimitor, ci are și o voce care trezește emoții în sufletele ascultătorilor. După ce a câștigat show-ul de la noi din țară, fetița ventriloc a fost contactată de „America’s Got Talent: All-Stars”, acolo unde a primit atât admirația juraților de renume, cât și a publicului larg. 

Românca noastră a reușit să obțină suficiente voturi încât să se califice în finala  „America’s Got Talent: All-Stars”, acolo unde s-a prezentat cu un număr uimitor, conceput în colaborare cu idolul ei, celebrul ventriloc Terry Fator.




În urma voturilor exprimate de către telespectatori, ea s-a clasat pe locul 4

Ana Maria Mărgean și Terry Fator, fotografie de colecție din culisele finalei „America’s Got Talent: All-Stars”

Ana Maria Mărgean a primit o șansă unică în viață, de care s-a bucurat cu adevărat. Fetița ventriloc nu doar că s-a prezentat în fața a milioane de oameni, fiind în finala „America’s Got Talent: All-Stars”, ci l-a și cunoscut pe idolul ei, Terry Fator. Celebrul ventriloc, comediant și cântăreț, originar din Texax a publicat pe Facebook o fotografie în care apare alături de câștigătoarea Românii au Talent 2021. (VEZI ÎN GALERIA FOTO)

Acesta a scris și un mesaj: Fotografie cu Ana Maria Mărgean din culisele America's Got Talent All-Stars! Ne-am distrat de minune în finală! 

Ana Maria Mărgean, fotografii din culisele finalei „America’s Got Talent: All-Stars”

Ana Maria Mărgean nu s-a fotografiat doar cu idolul ei, Terry Fator, ci și cu alte personalități celebre din America. Fetița ventriloc, alături de imagini, și-a exprimat și recunoștința pentru întregul parcurs:

„Seara trecută expusă în imagini! Momente pe care mi le voi aminti întotdeauna! Prietenii pe care îi facem de-a lungul drumului sunt cei care ne ajută să ne bucurăm de călătorie!”, a scris Ana Maria Mărgean.

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS TOATE FOTOGRAFIILE DIN CULISELE „America’s Got Talent: All-Stars”

Sursă foto: Ana Maria Mărgean/Facebook, Terry Fator/Facebook, Arhivă ProTV

VEZI ȘI VIDEO
 



 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni