• PRO TV
  • Anca Serea, o mama voioasa la Uite cine danseaza!

Anca Serea, o mama voioasa la Uite cine danseaza!

Anca Serea, o mama voioasa la Uite cine danseaza!

Uite cine danseaza! – Anca Serea! In aceasta primavara, numai la Pro TV, Anca Serea va aborda fiecare coregrafie din show cu aceeasi pasiune, rabdare, creativitate si dedicare pe care le dedica, in fiecare zi, celor cinci copii si sotului sau, Adrian Sina.

Ma bucur de sprijinul copiilor mei si al lui Adrian si, sincer, sunt convinsa ca va fi o experienta din care voi iesi mai bogata sufleteste.”, a spus Anca Serea.

Revenire in televiziune in pasi de dans!

Participarea in calitate de concurent la show-ul Uite cine danseaza! reprezinta o provocare pentru Anca Serea, deoarece iubeste dansul, insa nu a avut ocazia pana acum sa fie intr-o astfel de competitie.

Ma bucur ca Pro TV mi-a dat ocazia sa particip la aceasta emisiune. Sunt convinsa ca va fi o experienta unica pentru mine! Sunt foarte emotionata si nerabdatoare sa-mi cunosc partenerul de dans si am incredere ca vom functiona ca o echipa. Nu am mai dansat pana acum profesionist, dar faptul ca sunt indragostita de muzica ma va ajuta sa creez o poveste frumoasa cu fiecare dans.”, a spus Anca Serea despre participarea la Uite cine danseaza!. 

Anca este nerabdatoare sa inceapa antrenamentele si repetitiile, este extrem de optimista si isi doreste ca aceasta noua experienta sa fie una plina de bucurie si energie. ”Nu-mi propun cu orice pret sa castig, voi dansa cu multa bucurie si energie si sper ca cei de acasa sa simta acest lucru! Am invatat sa ma bucur de fiecare zi si pornesc cu mult optimism la drum. Abia astept prima emisiune, astept sa-mi imbratisez colegii si sa ne bucuram impreuna de faptul ca suntem in aceasta competitie!”, a continuat Anca. 

Anca a fost fotomodel si a prezentat stiri din sport, are o viata extrem de discreta si o familie superba. Este casatorita cu cantaretul Adrian Sina si are cinci copii care sunt alaturi de ea si o sustin in tot ceea ce face. 

In aceasta primavara, Anca Serea va intra in competitia Uite cine danseaza! si va aduce, impreuna cu partenerul ei, dansuri si coregrafii pline de eleganta, mister si pasiune.   

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni