• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Anca Țurcașiu, vacanță cu peripeții în Thailanda! Ce a pățit artista: „Pentru prima oară în viață...”

Anca Țurcașiu, vacanță cu peripeții în Thailanda! Ce a pățit artista: „Pentru prima oară în viață...”

Întoarsă din Thailanda, acolo unde a fost în vacanță trei săptămâni, cunoscuta artistă și-a făcut apariția în platoul emisiunii „Vorbește lumea”. Iată ce a povestit despre experiența pe care tocmai ce a încheiat-o.

Anca Țurcașiu, una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din showbiz-ul românesc, a fost plecată în vacanță în Thailanda. Venită să se relaxe după o lungă perioadă plină de stres, vedeta s-a trezit în fața unei situații mai puțin plăcute. Iată ce i s-a întâmplat! 

„Am fost pe distracție. Am închiriat un apartament într-o zonă absolut spendidă, cu o priveliște minunată și am căclătorit foarte mult cu rucsacul în spate. Plecam de dimineață până seara în tot felul de locuri, pe tot felul de plaje. Am și spus într-un filmuleț, la un moment dat. Să nu mă invidiați foarte tare pentru că am muncit mult pentru vacanța asta.

Am pățit multe în vacanța asta. A fost pentru prima oară în viața mea cânmd am fost uitată pe o insulă. Momentul plecării a fost stabilit la o oră anume, eu am fost să fac plajă într-o anumită zonă puțin mai departe de locul în care era plecarea, toți oamenii de pe ambarcațiune s-au dus într-un singur loc, diferit față de cel în care m-am dus eu, s-au plictisit și au spus să plece mai devreme”, a declarat Anca Țurcașiu.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni