• PRO TV
  • Andra, în costum de baie la piscină alaturi de fiica sa. Ce au remarcat fanii

Andra, în costum de baie la piscină alaturi de fiica sa. Ce au remarcat fanii

Andra, în costum de baie la piscină alaturi de fiica sa. Ce au remarcat fanii

Andra și-a încântat fanii de pe Instagram cu cea mai recentă postare. Vedeta s-a lăsat fotografiată la piscină, într-un costum de baie sexy, cu animal print.

Admiratorii Andrei au avut parte de o surpriză plăcută: vedeta a postat două imagini de la piscină, în costum de baie. Artista pune rar astfel de fotografii, așa că fanii au răsplătit-o cu peste 25.000 de “inimioare” în doar câteva ore. Bronzată, accesorizata cu o pereche de ochelari de soare cool și cu un zâmbet sexy, Andra arată că se bucură de o binemeritată vacanță

Andra și-a impresionat fanii nu doar cu decolteul generos, ci și cu manichiura sa specială. Vedeta are unghiile vopsite într-o combinație de roșu-portocaliu.

Într-una din imagini, artista apare alături de fiica sa Eva, care de curând a împlinit patru ani. 

„De patru ani suntem patru! Îngerașul nostru cu cârlionți a venit să întregească echipa, să ne învețe pe toți că putem iubi mai mult! E o soră dulce pentru David și o scumpete de fiică pentru noi. La mulți ani, Eva!”, a scris Andra pe contul ei de Instagram.

 Mesajul Andrei a fost însoțit de câteva fotografii adorabile cu micuța Eva Maria. Și Cătălin Măruță a marcat evenimentul pe rețelele sociale. 

 "Eva împlinește patru ani! Îi mulțumesc că m-a învățat toate prințesele, toate nuanțele de roz, toate felurile de fundițe, că mă topește cu o singură privire. M-a făcut un om mai bun, mai întreg. Te iubesc, îngeraș!", a scris și Cătălin Măruță. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni